Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αγχώθηκε αλλά έκανε το 2×2 ο Ρούβας

Τη  νίκη με 2-1 απέναντι στον Μοχό πανηγύρισε ο Ρούβας, κάνοντας παράλληλα το 2×2 στην φετινή Α1 ΕΠΣΗ, εκμεταλλευόμενος και πάλι τον παράγοντα έδρα.

Ο Ρούβας αν και αγχώθηκε απέναντι στον Μοχό, που έκανε δυναμική επιστροφή στην Α1 ΕΠΣΗ, παρά την ήττα στο τέλος, έκανε το 2×2 στο φετινό πρωτάθλημα.

Σκόρερ για την ομάδα του Νίκου Τσερεβελάκη, οι Απλαδάς (26′) και Χριστοφοράκης (38′), ενώ για τους ηττημένους ποδοσφαιριστές του Μοχού, σκόραρε ο Καουκάκης στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης, με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο πρώτο μέρος.

Με την συμπλήρωση 26 λεπτών παιχνιδιού ο Απλαδάς άνοιξε το σκορ για τον Ρούβα κάνοντας το 1-0 για την ομάδα της Γέργερης με σουτ.

Στο 33′ η ευκαιρία του Σκούφου δεν μετουσιώθηκε σε ένα δεύτερο γκολ για τον Ρούβα το οποίο δεν άργησε να έρθει, με τον Απλαδά να κερδίζει πέναλτι σε μαρκάρισμα του τερματοφύλακα του Μοχού, Μουτζούρη, δίνοντας την ευκαιρία στον Χριστοφοράκη να σκοράρει για το 2-0 από την “άσπρη βούλα”.

Η αντίδραση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση και με τον Καουκάκη μείωσαν σε 2-1 στο 40′. Ο Ρούβας είχε την ευκαιρία να πάρει εκ νέου αέρα δύο τερμάτων όμως ο Κουτσογιαννάκης αστόχησε στην προσπάθεια του με το 2-1 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Μοχό να έχει δοκάρι σε προσπάθεια του Σούρσου, με την ομάδα του Αντώνη Λεκάκη να ψάχνει εναγωνίως την ισοφάριση.

Στο 61′ ο Ιατράκης έκοψε αποτελεσματικά τον Τσιμινικάκη, ενώ για τους γηπεδούχους ο Ντέτσικας στο 65′ πλάσαρε αδύναμα πάνω στον Μουτζούρη.

Ο σκόρερ του Μοχού, Καουκάκης προσπάθησε να βρει δίχτυα και πάλι, όμως η μπάλα στο σουτ που επιχείρησε στο 80′ πέρασε άουτ, στην τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα, με τον Ρούβα χάρη στην εμφάνιση του στο πρώτο ημίχρονο να κάνει το 2×2 στη σεζόν.

Ρούβας (Νίκος Τσερεβελάκης): Ιατράκης, Καλεμάκης, Χριστοδούλου, Τσατσάκης, Κουτεντάκης, Απλαδάς, Ανωγειανάκης, Σκούφος, Πηρουνάκης, Χριστοφοράκης

Μοχός (Αντώνης Λεκάκης): Μουτζούρης, Καρβελάκης, Παπουτσάκης, Τσιμινικάκης, Μίχος, Τσιμινικάκης Ρ., Σούρσος, Κεφάκης, Ποντίκαλης.