Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Πεντάστερος» Μοχός στην ματσάρα των Ανωγείων!

Το καλύτερο ματς της 1ης αγωνιστικής της Α2 ΕΠΣΗ έγινε στα Ανώγεια ανάμεσα στον τοπικό Αετό και τον Μοχό, με τους φιλοξενούμενους να κάμπτουν την αντίσταση των Ανωγειανών και να κερδίζουν με 2-5!

Φρενήρης ο ρυθμός στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τον Αετό να ανοίγει το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Κεφαλογιάννη, ενώ ο Μοχός απάντησε στο επόμενο λεπτό με την καρφωτή κεφαλιά του Μηλάκη! 

Ενώ το Ασήμι απείλησε ξανά με το σουτ του Αεράκη τρία λεπτά αργότερα, ο Αετός σκόραρε και πάλι, ξανά με τον Κεφαλογιάννη  ο οποίος έστρωσε με το κεφάλι στον εαυτό του και πλάσαρε για να δώσει ξανά προβάδισμα στην ομάδα του στο 11′.

Το συγκρότημα του Αντώνη Λεκάκη είχε και πάλι απάντηση, αυτήν την φορά με τον Μιχελακάκη, ο οποίος κινήθηκε εντυπωσιακά εντός περιοχής και ισοφάρισε σε 2-2, στο 16ο λεπτό.

Ο Μοχός ανέβασε ρυθμό στην συνέχεια, απείλησε δύο φορές με τον Ποντίκαλη στο 30′ και στο 35′, για να έρθει ο Σούρσος στο 41′ να κάνει την ολική ανατροπή για την ομάδα του, έπειτα από εξαιρετική συνεργασία με τον Μιχελακάκη!

Η έναρξη του δεύτερου μέρους βρήκε τον Αετό να πιέζει για την ισοφάριση, με τον Αντώνη Κονιό στο 55′ να εκτελεί το φάουλ και να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ από πλευράς Μοχού το σουτ του Σούρσου στο 60′ και του Μιχελακάκη στο 68′ πέρασαν άουτ.

Στο 85′ ήρθε η σειρά του Ποντίκαλη να σκοράρει, με τον ικανό μεσοεπιθετικό να ευστοχεί από τα 11 βήματα, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής, λίγα λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης έκανε το 2-5, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του!

Οι συνθέσεις:

Αετός Ανωγείων (Γ. Παναγιωτάκης): Ανταλουδάκης, Κονιός Γ., Κονιός Α., Πέτροφ (46′ Ξυλούρης), Χαλκιαδάκης (78′ Κεφαλογιάννης Γ.), Κρητικός, Δασκαλάκης  Κεφαλογιάννης, Καστρινός, Σπαχής, Αεράκης

Μοχός (Α. Λεκάκης): Μουτζούρης, Τσιμηνικάκης (46′ Διαμαντάκης), Παπουτσάκης, Γκάρης, Μίχος,  Μηλάκης, Κίσσας (46′ Αμοιρόπουλος), Σκουλούδης, Σούρσος, Μιχελακάκης, Ποντίκαλης