Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παλιανή τεσσάρων άστερων στα Ανώγεια, με πρωταγωνιστές Καλομοίρη – Οικονομάκη!

Έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον πρώην παίκτη των Ανωγειανών Χρήστο Καλομοίρη και τον Κωνσταντίνο Οικονομάκη, η Παλιανή επικράτησε του Αετου Ανωγείων με το ευρύ 1-4 στα Ανώγεια!

Πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση για τους φιλοξενούμενους, με τον Μπαγκέρη να νικάει τον Καλομοίρη σε κλασικό τετ – α – τετ.

Ο Αετός Ανωγείων κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 7ο λεπτό, όταν ο Καστρινός συνεργάστηκε ωραία με τον Κεφαλογιάννη, με τον δεύτερο να πλασάρει ωραία και να κάνει το 1-0.

Άμεση απάντηση της Παλιανής, όταν ο Καλομοίρης βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι έπειτα από κόρνερ και εκτέλεσε με την μία τον Μπαγκέρη, δίχως να πανηγυρίσει το γκολ της ισοφάρισης κόντρα στην παλιά του ομάδα.

Οι καλές στιγμές συνεχίστηκαν για τις δύο ομάδες, με τον Αετό να απειλεί με Αεράκη και Κεφαλογιάννη, ενώ για την Παλιανή έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο ο Στρατιδάκης.

Η ολική ανατροπή ήρθε στο 35′ για τους «πράσινους», με τον Οικονομάκη να κεραυνοβολεί τον Μπαγκέρη και να κάνει το 1-2, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Χρήστος Καλομοίρης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και μάλιστα με εκπληκτικό τρόπο, καθώς κοντρόλαρε την μπάλα και με ανάποδο ψαλίδι εκτέλεσε τον Μπαγκέρη για το 1-3!

Οι παίκτες του Αετού πίεζαν συνεχώς για την ισοφάριση και στο 64′ έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ξαναμπούν στο ματς. Ο Μπινιχάκης έκανε χέρι εντός περιοχής, με τον Λευτέρη Κεφαλογιάννη να αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι αλλά να βλέπει τον Κουγιουμιτζάκη να αποκρούει εντυπωσιακά!

Η Παλιανή στο 69′ έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει αέρα τριών τερμάτων, με τον Βιολάκη να στέλνει την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 72′ σημάδεψε το τοίχος από πολύ κοντινή απόσταση, ενώ για τον Αετό ο Ξυλούρης κόπηκε από τους αμυντικούς λίγο πριν εκτελέσει από πλεονεκτική θέση τον Κουγιουμιτζάκη.

Τα τελευταία λεπτά στην αναμέτρηση ήταν διαδικαστικά, με τις δύο ομάδες να τρομάζουν με τον τραυματισμό του Χαλκιαδάκη ο οποίος εντέλει οδηγήθηκε στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων για ράμματα στο κεφάλι.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Οικονομάκης σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κάνοντας το 1-4, που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

Αετός Ανωγείων (Γ. Παναγιωτάκης): Μπαγκέρης, Κρητικός, Ρετίζου, Κονιός(56′ Κεφαλογιάννης Γ.), Τουμπάκης (56′ Ξυλούρης), Χαλκιαδάκης, Σπαχής, Καστρινός, Κεφαλογιάννης, Κεφαλογιάννης Λ., Αεράκης

Παλιανή (Φ. Ποτηράκης): Κουγιουμιτζάκης, Φουντουλάκης, Σπινθουράκης, Κεφαλάς, Κορνηλάκης, Σαμωνάκης, Στρατιδάκης, Ζαϊμάκης, Βιολάκης, Οικονομάκης, Καλομοίρης