Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αλληλοεξουδετερώθηκαν και έμειναν στο… μηδέν σε ματσάρα Ρούβας και Δαμάστα

Σε μία πραγματική «μάχη» στο γήπεδο της Γέργερης, Ρούβας και Δαμάστα αλληλοεξουδετερώθηκαν και έμειναν στο 0-0 για την 8η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Τρελός ρυθμός στο ματς, πρωταγωνιστές οι δύο τερματοφύλακες Ιατράκης και Χατζιδάκης που ήταν «κέρβεροι» κάτω από την εστία τους, με τον τελευταίο μάλιστα να φτάνει μία… ανάσα από το να γίνει ο ήρωας για τη Δαμάστα, καθώς ο Καλεμάκης απομάκρυνε σωτήρια πάνω στη γραμμή το σουτ που επιχείρησε στις καθυστερήσεις του αγώνα, ωστόσο το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

O Βασίλης Χατζιδάκης και τα δοκάρια στέρησαν τη νίκη στον Ρούβα, ο οποίος αν και έκανε ότι ήταν δυνατό για να σκοράρει δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να έρθει η δεύτερη συνεχής απώλεια βαθμών στην έδρα του.

Η Δαμάστα έφτασε πολύ κοντά στο να αιφνιδιάσει τον Ρούβα στην Γέργερη, αλλά ο Ανδρέας Κόκκινος νικήθηκε από τον Ιατράκη που απέκρουσε εντυπωσιακά το κοντινό πλασέ που επιχείρησε.

Στο 4′ ήταν η σειρά του Ζερβάκη να δοκιμάσει τα αντανακλαστικά του Ιατράκη με τον τερματοφύλακα να αντιδρά σωστά και σε αυτή τη φάση.

Στο 10′ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για τον Ρούβα, με τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο το τελευταίο διάστημα, Μάνο Κουτσογιαννάκη να μην μπορεί να νικήσει τον Χατζιδάκη που έπεσε σωστά στη γωνία του και απομάκρυνε σε κόρνερ.

Στιγμές αργότερα και από την εκτέλεση του κόρνερ από τον Ανωγειανάκη, οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 1-0 με τον Καλεμάκη να στέλνει τη μπάλα με κεφαλιά στο δοκάρι.

Το φοβερό πρώτο τέταρτο του αγώνα στη Γέργερη ολοκληρώθηκε με μία ακόμη χαμένη ευκαιρία για τον Ρούβα, όταν από ωραία ενέργεια του Απλαδά ο Πηρουνάκης δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ με κοντινή προβολή.

Μπαίνοντας στο ημίωρο του αγώνα, ο Κουτσογιαννάκης έχασε μία ακόμη ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στον Ρούβα μετά από κάθετη του Ανωγειανάκη, με την ομάδα της Γέργερης να καταγράφει δύο ακόμη σουτ των Απλαδά και Ανωγειανάκη στον στόχο, στο πρώτο ημίχρονο, ενώ από την άλλη η Δαμάστα προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή στο 37′, με τον Οικονομάκη να μπαίνει στη θέση του Μηλιαράκη.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με φάση για τον Ρούβα, με τον Πηρουνάκη να βγάζει την σέντρα και τον Χριστοφοράκη να αστοχεί στο 47′

Στο 49′ ο ίδιος παίκτης απώλεσε μία ακόμη ευκαιρία, ενώ στο 53′ ο Γκιουλμιχάλης απείλησε για τη Δαμάστα, που είχε μία ακόμη καλή φάση στον αγώνα με τον Γ. Κόκκινο στο 59′.

Καλός ρυθμός στον αγώνα μέχρι και την λήξη του, με τον Πηρουνάκη να αναγκάζει σε νέα απόκρουση τον Χατζιδάκη με εκτέλεση φάουλ Στο 75′ ο Ρούβας ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα στα όρια της περιοχής, όμως ο διαιτητής έδωσε φάουλ.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα και οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη με τον Ανωγειανάκη να βλέπει το σουτ που επιχείρησε στο 88′ να αποκρούεται από τον Χατζιδάκη, ο οποίος μετά την απόκρουση και στην κεφαλιά του Πηρουνάκη στο 90′ πήγε να γίνει ο ήρωας του αγώνα για τη Δαμάστα, όμως ο Καλεμάκης του πήρε τη… μπουκιά από το στόμα, καθώς απέκρουσε πάνω στη γραμμή το σουτ του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, ο οποίος άφησε την εστία του για να βοηθήσει την ομάδα του επιθετικά.

Στο 90+3 ο Ρούβας είχε δοκάρι με τον Σκούφο για να πάρει το ματς, όμως χωρίς αποτέλεσμα αφού το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Ρούβας (Νίκος Τσερεβελάκης): Ιατράκης, Βόντας, Καλεμάκης, Χριστοδούλου, Ζερβός, Σκούφος, Κουτσογιαννάκης (66′ Σεΐκ Εμπραχίμ), Πηρουνάκης, Απλαδάς, Ανωγειανάκης, Χριστοφοράκης (59′ Ντέτσικας).

Δαμάστα (Δημήτρης Κόκκινος): Χατζιδάκης, Μηλιαράκης (37′ λ.τ Οικονομάκης), Αποστολάκης, Πεταλάκης, Φραγκούλης, Κόκκινος Ν., Αδαμάκης (46′ Γκιουλμιχάλης), Κατσαρός (76′ Ρουμπάκης), Κόκκινος Γ. (76΄Κωστάκης), Ζερβάκης, Κόκκινος Α. (86′ Κωστάκης Μ.)