Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου: Έκανε σεφτέ στις ανανεώσεις παικτών με τον Ραζή

Μετά τις ανανεώσεις στο τεχνικό τιμ η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου ξεκίνησε και το χτίσιμο του ρόστερ για τη νέα σεζόν που θα την βρει στη Β΄ Εθνική, ρίχνοντας αρχικά το βάρος στο μέτωπο των ανανεώσεων. 

Η πρώτη ανακοινώθηκε χθες αργά το βράδυ με έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της περσινής πορείας στη Γ΄Εθνική που έχει υψηλές παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες τον Kρίστοφερ  Ραζή να ανανεώνει την συνεργασία του με την ομάδα του Αρκαλοχωρίου και να διατηρεί παράλληλα και τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή στο σωματείο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: 

“Η οικογένεια της @anagennisibc ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κρίστοφερ Ραζή. Ο αρχηγός μετά την απόλυτα επιτυχημένη περσινή σεζόν θα δηλώσει «παρων» στην Ανδρική μας ομάδα και στην National League 1.
 
O Christopher Razis αγωνίζεται ως playmaker και πέρα από τη φανέλα της Αναγέννησης έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο με παραστάσεις από Γερμανία, Ελλάδα και Κύπρο ( EWE Baskets Oldenburg, Rasta Vechta, Gotha Rockets, Rethymno Cretan Kings, Κεραυνός Στροβόλου), ενώ έχει φορέσει και το εθνόσημο της Εθνικής Κύπρου.
 
Πέρα από το παικτικο του εύρος ο Κρίστοφερ Ραζής φέτος έδειξε και το ήθος του κερδίζοντας επάξια την εκτίμηση της διοίκηση, του προπονητικού team, των συμπαικτών του αλλά και της…. κερκίδας.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ραζής εκτός από αθλητής στην Ανδρική μας ομάδα θα συνεχίσει να εργάζεται και ως Τεχνικός Διευθυντής.
 
Ευχόμαστε υγεία στον Κρις και κάθε επιτυχία σε μπασκετικό και προσωπικό επίπεδο.”