Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Α. Ανδρουλάκης: “Tι να με ανησυχεί, που χάσαμε την πρώτη αγωνιστική;”

Καμία ανησυχία δεν προκάλεσε στον προπονητή του ΑΟΑΝ Αντώνη Ανδρουλάκη η ήττα από τον Ηλυσιακό και η κακή εμφάνιση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

Ο ίδιος στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του ματς επισήμανε ότι η ομάδα του δεν ήταν 100% έτοιμη για αυτό το παιχνίδι και υπογράμμισε ότι γνωρίζει τις δυνατότητες του ΑΟΑΝ και έχει εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του.

Στην αρχική του τοποθέτηση για το ματς με τον Ηλυσιακό ο τεχνικός του ΑΟΑΝ τόνισε: 

“Σίγουρα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και φάνηκε ότι δεν ήμαστε 100% έτοιμοι για την πρεμιέρα. Δεν είναι η ομάδα μας αυτή που έπαιξε σήμερα. Είναι μια πρεμιέρα που δεν ξέρουμε ούτε τους αντιπάλους , ούτε πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες και όλες οι πρεμιέρες είναι δύσκολες. Προχωράμε ήταν το πρώτο παιχνίδι με αρνητικό πρόσημο αλλά συνεχίζουμε. Συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό για την προσπάθεια και για τη νίκη και συνεχίζουμε.” 

Για το αν τον ανησυχεί η εικόνα που έδειξε η ομάδα του απέναντι στον Ηλυσιακό: 

“Tι να με ανησυχεί που χάσαμε την πρώτη αγωνιστική. Ξέρω πολύ καλά την ομάδα έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές , δεν ήμασταν καλοί , αλλά ο ΑΟΑΝ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα η οποία θα το δείξει μέσα στις υπόλοιπες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.”

Για το αν υπάρχει άγχος στην ομάδα από τον τίτλο του φαβορί για την άνοδο; 

“Aυτά τα λένε οι άλλοι. Και πέρυσι είχαμε πολύ καλή ομάδα αλλά καταφέραμε και σωθήκαμε την τελευταία αγωνιστική. Εμείς σαν στόχο σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα που πέφτουν αρκετές ομάδες θέλουμε να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα και να εξασφαλίσουμε μια γρήγορη παραμονή στην κατηγορία”.