Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δεν σταματάει τίποτα τον Ηρόδοτο – Διατήρησε το απόλυτο του και στο Γάζι!

Ούτε η αλλαγή έδρας ήταν ικανή να σταματήσει το σερί νικών του Ηροδότου

Μία ακόμη νίκη, την 10η σε ισάριθμα παιχνίδια, πανηγύρισε ο Ηρόδοτος, ο οποίος επικράτησε με σκορ 3-0 του Μοχού στο Γάζι.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Γαρεφαλάκης και Βεζιρτζόγλου (2).

Ο Μοχός από την πλευρά του αν και το πάλεψε δεν κατάφερε να σκοράρει και κατ’ επέκταση να διεκδικήσει κάτι από την αναμέτρηση.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Μοχό στο παιχνίδι σημειώθηκε στο 5′ όταν μετά από επικίνδυνη σέντρα του Σούρσου από δεξιά, ο Μίχος έκανε την προβολή στο πρώτο δοκάρι με τον Ζαφείρη να σώζει την ομάδα του.

Η απάντηση στις καλές στιγμές για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 9′ όταν μετά από κόρνερ του Νάκα από αριστερά και γυριστή κεφάλια του προωθημένου Μουρτζάκης, η μπάλα κατέληξε έξω από το αριστερό δοκάρι του Μουτζούρη.

Στο 22′ οι γηπεδούχοι έχασαν  μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν μετά από συστημένη σέντρα του Μάρα από αριστερά, ο Βεζιρτζόγλου έκανε την γυριστή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Μουτζούρη!

Τελικά ο Ηρόδοτος κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τρομερό γκολ του Γαρεφαλάκη στο 29′!

Μετά από φοβερή προσπάθεια και σέντρα του Χίντρι από αριστερά, ο Γαρεφαλάκης γύρισε πανέμορφα το σώμα του και σούταρε εκπληκτικά στην αριστερή γωνία του Μουτζούρη που ήταν αδύνατο να αντιδράσει!

Σαν να μην έφτανε αυτό στην συνέχεια μέχρι και την ανάπαυλα ο Ηρόδοτος πίεσε για το δεύτερο γκολ και απείλησε με τους Μάρα, Φραγκουλάκη και Μπάμπη, με την πρώτη περίπτωση να καταλήγει έξω και τις άλλες δύο να απομακρύνονται δύσκολα από τον Μουτζούρη και έτσι το 1-0 έμελλε να είναι το σκορ ημιχρόνου στο Γάζι.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν με την φόρα που είχαν ολοκληρώσει το πρώτο μέρος και κατάφεραν να κάνουν δύο τα τέρματα τους με σκόρερ τον Βεζιρτζόγλου στο 48′!

Όμορφη προσπάθεια και σέντρα του Χίντρι από αριστερά, η μπάλα βρήκε στο σώμα του Νάκα και έφτασε στον Βεζιρτζόγλου που από κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα!

Λίγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 55′ οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για το 3-0 όταν μετά από κάθετη του Νάκα στον Βεζιρτζόγλου, ο τελευταίος έκανε αδύναμο τελείωμα με τον Μουτζούρη να μπλοκάρει.

Δύο λεπτά αργότερα ο Μοχός απείλησε μετά από σέντρα του Καρβελλά με τον Ποντίκαλη να μπαίνει στην πορεία της μπάλας, όμως να την στέλνει λίγο έξω.

Στο 65′ ο Ηρόδοτος έκανε τρία τα τέρματα του και πάλι με τον Βεζιρτζόγλου!

Φοβερή ασίστ – κάθετη Νάκα, ο Βεζιρτζόγλου αφού απέφυγε πανέμορφα από αριστερά μέσα στην περιοχή του Μουτζούρη πλάσαρε στην κενή εστία!

Στο 80′ ο Μοχός αναγκάστηκε να συνεχίσει με δέκα παίκτες την αναμέτρηση καθώς τραυματίστηκε ο Μουντράκης που είχε πάρει την θέση του Μουτζούρη στο τέρμα και έτσι ως τερματοφύλακας αναγκάστηκε να παίξει ο Κεφάκης μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με το 3-0 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα στο Γάζι.

Συνθέσεις:

Ηρόδοτος: Ζαφείρης, Μάρα, Μπάμπης, Κανδηλάκης, Μουρτζάκης, Μαγάκης, Φραγκουλάκης (69′ Μπαρδάκης), Νάκας (81′ Κιόσια), Γαρεφαλάκης (59′ λ.τρ. Τριάντης), Βεζιρτζόγλου (81′ Καλλέργης), Χίντρι

Μοχός: Μουτζούρης (71′ Μουντράκης), Τσιμηνικάκης Ρ., Παπουτσάκης (54′ λ.τρ. Ρουσοχατζάκης), Γκαρής (67′ Χουδετσανάκης), Βαρδάκης, Κεφάκης, Τσιμηνικάκης Ι., Μίχος, Καρβελλάς, Σούρσος, Διαμαντάκης (67′ Φραγκάκης)