Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εβδομάδα που θα κρίνει πολλά για τους έξι της Κ19

Υπό το μικροσκόπιο του Βάλντας Νταμπράουσκας και του επιτελείου του θα βρεθούν μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας οι ποδοσφαιριστές της Κ19 που ξεκίνησαν προετοιμασία με τον ΟΦΗ.

Ο Λιθουανός τεχνικός κάλεσε στην πρώτη προπόνηση της σεζόν του ΟΦΗ τους Ζαχαριουδάκη,  Σημαντηράκη, Καλαφάτη, Πιστικό, Ρολάκη και Φαϊτάκη, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να πρέπει να καταθέσουν τα διαπιστευτήρια τους, πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία, αν θέλουν…. να πετάξουν στην χώρα της τουλίπας.

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι δοκιμαστική για τους έξι ποδοσφαιριστές της Κ19, αφού εν πολλοίς θα κρίνει, αν ο Βάλντας Νταμπράουσκας μπορεί να υπολογίζει σε εκείνους στο εγγύς μέλλον, αλλά και ποιοι ακολουθήσουν την αποστολή στο Mάαστριχτ.

Ο προπονητής του ΟΦΗ τόνισε μετά από ερώτηση που του έγινε από τον δημοσιογράφο του Primesport.gr, Μηνά Αλμπαντάκη, πως στόχος είναι να δημιουργήσει μία στενή σχέση με την Κ19, υποστηρίζοντας πως η πόρτα της πρώτης ομάδας θα είναι πάντα ανοιχτή αν και εφόσον κριθεί πως μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της, ενώ επεσήμανε πως στην αποστολή στην Ολλανδία, μπορεί να βρεθεί από ένας μέχρι και οι έξι ποδοσφαιριστές.