Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Εξάσφαιρος” ΑΟΤυμπακίου κόντρα στην ΑΕΚατσαμπά!

Ο ΑΟΤυμπακίου των… δέκα έκανε φοβερή εμφάνιση και πήρε μία μεγάλη σε έκταση νίκη κόντρα στην ΑΕΚατσαμπά

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο ΑΟΤυμπακίου, ο οποίος επικράτησε με σκορ 6-2 της ΑΕΚατσαμπά πραγματοποιώντας φανταστική εμφάνιση και ας έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 30′ και την αποβολή του Δουλγεράκη.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για την ομάδα του Τυμπακίου ο Μεταξάκης, που σημείωσε χατ-τρικ καθώς και ο Παπανδρέου με δύο τέρματα.

Από ένα γκολ έβαλαν οι Ντελία, Παραθυράς και Φρόκου.

Ο ΑΟΤυμπακίου έκανε απίστευτη εκκίνηση στο παιχνίδι και κατάφερε στο πρώτο δεκάλεπτο να είναι ήδη μπροστά στο σκορ με 3-0!

Αρχικά μόλις στο 5′ ο Παπανδρέου μετά από πάσα του Μεταξάκη με προβολή έκανε το 1-0!

Στο 9′ ο Παραθυράς με σουτ εντός περιοχής έκανε το 2-0 με τον Μεταξάκη και πάλι ένα λεπτό αργότερα να γράφει το 3-0 και εκείνος με προσπάθεια εντός περιοχής.

Μετά την “καταιγίδα” η ΑΕΚατσαμπά προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και μείωσε με τον Φρόκου από την άσπρη βούλα στο 25′, ενώ τα πράγματα έμοιαζαν ακόμη πιο ευνοϊκά στην συνέχεια για εκείνη καθώς ο Δουλγεράκης άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο από το μισάωρο!

Μέχρι την ανάπαυλα δεν άλλαξε πάντως κάτι με αποτέλεσμα το 3-1 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη αντί να μαζέψει και άλλο την διαφορά η ΑΕΚατσαμπά, ο ΑΟΤυμπακίου τον δέκα ποδοσφαιριστών βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα για τέταρτη φορά με τον Παπανδρέου και πάλι με σουτ εκτός περιοχής με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού.

Πέντε λεπτά αργότερα η ΑΕΚατσαμπά κατέβασε και πάλι την διαφορά στα δύο τέρματα με κεφαλιά του Ντελία αλλά οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει ακόμη την τελευταία τους λέξη.

Αρχικά στο 70′ με δυνατό σουτ του Παραθυρά από το ύψος της περιοχής έκαναν το 5-2 και το τελικό 6-2 διαμόρφωσε και πάλι ο Μεταξάκης με σουτ έξω από την περιοχή στο 78′ φτάνοντας και στο προσωπικό χατ-τρικ.

Στα εναπομείναντα λεπτά του παιχνιδιού δεν άλλαξε κάτι με τον ΑΟΤυμπακίου να πανηγυρίζει μία μεγάλη νίκη και ας έπαιζε για τα 2/3 του παιχνιδιού με παίκτη λιγότερο.

Συνθέσεις:

ΑΟΤυμπακίου: Βλαχάκης, Δουλγεράκης, Κουρουθιανάκης, Λούσι, Σαβουιδάκης, Στεφανάκης (80′ Στεφανάκης), Μεϊρέλες, Παραθυράς (80′ Τσακιράκης), Μεταξάκης (80′ Νικολιδάκης), Παπανδρέου (75′ Φραγκιαδουλάκης), Χαϊντίνι (35′ Γερακιός)

ΑΕΚατσαμπά: Αποστολάκης, Κοντιδάκης, Μπετεινάκης (20′ Ανδριαδάκης), Ντελία, Ένο (65′ Ζούζουλας – 80′ Καρκανάκης), Ζηρδέλης, Κατσαβούνης, Τάγγινης, Δάσκος, Μυρτέλι (80′ Λέλεκας), Φρόκου (80′ Δηγενής)