Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επαγγελματική νίκη για τον ΠΑΟΚ στο Πανεπιστήμιο

Την τρίτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε της Μινωικής με 2-0 στο Πανεπιστήμιο.

Η ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη, εμφανίστηκε περισσότερο ουσιαστική παρά εντυπωσιακή και με τους Μεμοτσέλα, Μεταξάκη να σκοράρουν πανηγύρισε το 3 στα 3 στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο πρώτο 10λεπτο οι δύο ομάδες είχαν από μία ευκαιρία για να πάρουν προβάδισμα νωρίς στο σκορ, ωστόσο Γαρεφαλάκης και Κουρουγκιαβούρης δεν εκτέλεσαν σωστά.

Στο 24′ ο Κουράκης δεν εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Αμπατζής, ο οποίος διόρθωσε μπλοκάροντας τη μπάλα.

Στη μισή ώρα παιχνιδιού ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι σε σουτ του Γαρεφαλάκη ενώ είδε τον Αμπατζή ένα λεπτό αργότερα να αποκρούει το σουτ του Κουράκη.

Στο 47′ ο Σηφάκης έβγαλε σε πλεονεκτική θέση τον Κουράκη, το σουτ του οποίου όμως κατέληξε άουτ.

Στο 52 και στην μεγαλύτερη φάση της Μινωικής στην αναμέτρησης ο Κουρουγκιαβούρης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βλαχάκη που απέκρουσε σε κόρνερ την κεφαλιά.

Λίγο πιν την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Μεμοτσέλα μετά από πάσα του Κουτσογιαννάκη και κόντρα στους αμυντικούς της Μινωικής, βρήκε μπροστά του τη μπάλα και δεν αστόχησε για το 0-1.

Στο 75′ ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βάλει για τα καλά τις βάσεις για τη νίκη του στο σημερινό παιχνίδι με τον Ανωγειανάκη να παίζει κάθετα στον Μεταξάκη και εκείνος με ένα απλό… τσίμπημα της μπάλας, προ του Αμπατζή έγραψε το τελικό 2-0 για την ομάδα του Κρουσώνα.

Μινωική: Αμπατζής, Καραντινάκης, Κουρουγκιαβούρης, Ρεμιγιάκης, Τσαμπουράκης, Ανδρεαδάκης, Καστελλιανάκης, Μαγάκης (λ.τ .28′ Χαλκιαδάκης), Μαρκόπουλος, Φραγκούλης, Πατσάκης (60′ Ρουμελιώτης)

ΠΑΟΚ: Βλαχάκης, Κανδυλάκης, Γιαλυτάκης, Σηφάκης, Στεφανάκης, Ανωγειανάκης, Κουτσογιαννάκης, Παπαδιός,  Γαρεφαλάκης(54′ Μεταξάκης),Κουράκης(78′ Σκούφος), Μεμοτσέλα(73′ Τριάντης)