Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ηρόδοτος: «Η συμμετοχή μας στην Γ’ Εθνική θεωρείται αδύνατη»!

Με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης Ηρόδοτος χαρακτήρισε αδύνατη την συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
 
Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ηροδότου, επιβεβαίωσε ότι με τα τωρινά δεδομένα δεν μπορεί να αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική λόγω του  δυσβάσταχτου οικονομικού βάρους, προτείνοντας την συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος, να επενδύσει στον σύλλογο με τις απαραίτητες εγγυήσεις μέχρι και την καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής στην Γ’ Εθνική στις 20 Ιουλίου.
 
Ανακοίνωση Ερασιτέχνη Ηροδότου
 
Ανακοίνωση Ερασιτέχνη Ηροδότου 
 
Μετά από αρκετές διαβουλεύσεις και προσπάθειες του Δ.Σ του Ερασιτέχνη η συμμετοχή της ομάδας μας στην Γ.ΕΘΝΙΚΗ με τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει θεωρείται αδύνατον. Η ομάδα μας προέρχεται από έναν αιφνίδιο υποβιβασμό ο οποίος έχει κοστίσει στην ομάδα μας σε διάφορα επίπεδα. Η νεα συγκρότηση των ομίλων στην Γ.ΕΘΝΙΚΗ επιφέρει ακομα ενα δυσβάστακτο οικονομικό βάρος όπου στην παρούσα κατάσταση δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε. Με απλούς υπολογισμούς η συμμετοχή μας στην Γ.ΕΘΝΙΚΗ και απαιτεί ΜΠΆΤΖΕΤ άνω των 200 εως 250 χιλιάδων για επιτευχθεί έστω η παραμονή στην κατηγορία αυτη, όπου βαση της προκηρύξεως θα μετέχουν 17 ομαδες και θα υποβιβάζονται 7 ,εδω να σημειωθεί οτι θα μετέχουν τουλάχιστον 7 ομαδες απο το βόρειο Αιγαίο για πρωτη φορα στην ιστορία του ομίλου. Όπου θα απαιτούνται 14 και πλεον ταξίδια με κόστος 7 εως 8 χιλιάδων ευρώ ανα ταξίδι πράγμα που ειναι αδύνατον να ικανοποιήσουμε οικονομικά. Το Δ.Σ του Ερασιτέχνη προτείνει η ομάδα μας να συμμετέχει στο Α1 της ΕΠΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ με σκοπό την επανίδρυση και ανασυγκρότηση της ομαδας μας σε ολα τα επίπεδα. Παράλληλα το Δ.Σ του Ερασιτέχνη πριν προβεί σε αυτήν την ενέργεια εως την τελευταία μερα δήλωσης στο πρωτάθλημα Γ.ΕΘΝΙΚΗΣ 20 .7.23 καλεί επίσημα οποιον θεωρείτε κατάλληλος με την μορφή επενδυτή και με τις κατάλληλες και απαραίτητες εγγυήσεις,οπου να μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια και μακρυά απο τοξικότητες την ομάδα μας στην Γ.ΕΘΝΙΚΗ η πόρτα μας είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο, παντα με την συμμετοχή και την αμέριστη συμπαράσταση του Δ.Σ του Ερασιτέχνη.