Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θετική εκκίνηση στο 2024 και επιστροφή στα τρίποντα για Ρούβα!

Με το… δεξί στο 2024 ο Ρούβας

Σημαντικό εντός έδρας τρίποντο πανηγύρισε ο Ρούβας κόντρα στην ΑΕΚατσαμπά με σκορ 3-1 στο πρώτο παιχνίδι του νέου έτους.

Η ομάδα της Γέργερης μπήκε δυνατά από την αρχή και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 6′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χριστοφοράκη!

Στην συνέχεια η ΑΕΚατσαμπά ανέβασε στροφές και αφού πρώτα προειδοποίησε με δύο καλές στιγμές του Φρόκου, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 35′ και πάλι με τον Φρόκου, όμως η χαρά της κράτησε πολύ λίγο καθώς στο 40′ και πάλι ο Χριστοφοράκης μετά από ασίστ του Πηρουνάκη και σουτ εντός περιοχής έγραψε το 2-1 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Πηρουνάκης είχε δοκάρι καθώς και δύο ακόμη μεγάλες ευκαιρίες για να κάνει το 3-1, περνώντας και τις δύο φορές τον τερματοφύλακα της ΑΕΚατσαμπά αλλά μην καταφέρνοντας να σκοράρει!

Τελικά πέτυχε το 3-1 στο 70′ μετά από ασίστ του Τσατσάκη και ουσιαστικά κλείδωσε την πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα του καθώς στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και το 3-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Συνθέσεις:

Ρούβας: Ιατράκης, Κουτσογιαννάκης, Ντέτσικας, Χριστοδούλου, Καλεμάκης, Κουτεντάκης (80′ Μαστραχάς), Απλαδάς, Σείχ, Χριστοφοράκης, Τσατσάκης (75′ Βόντας), Πηρουνάκης

ΑΕΚατσαμπά: Αποστολάκης, Ένο, Καραφωτιάς Τόλ., Ντελία, Μπετεινάκης, Κατσαβούνης, Δάσκος (70′ Ζούζουλας), Ζηρδέλης (63′ Τάγγινης), Φρόκου, Καρκανάκης (80′ Καραφωτιάς Τακ.), Μυρτέλι