Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θετικό ξεκίνημα ο ΑΟΤ, θετικά «βαδίζει» η Φαιστός

Το Τυμπάκι πήρε τη νίκη γοήτρου με 3-0.

Ο ΑΟΤ ξεκίνησε νικηφόρα τα φιλικά της προετοιμασίας του και η πρώτη εικόνα του ήταν θετική. Και οι ηττημένοι, πάντως, έδειξαν καλά στοιχεία και φάνηκε ότι θ’ αποτελέσουν μια υπολογίσιμη δύναμη στην Α2 ΕΠΣΗ της νέας σεζόν.

Ο Κουρουθιανάκης ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο α’ μέρος, ενώ οι παίκτες του Νίκου Σουτζή είχαν και δύο δοκάρια. Στην επανάληψη οι νικητές, που είχαν πολλές ευκαιρίες, έφτασαν στην επίτευξη ακόμη δύο τερμάτων με Χαϊντίνι και Παραθύρα.

Φαιστός: Σταυρουλάκης, Γρηγοράκης Α., Ρουκουνάκης, Κιουμουρτζάκης, Σκαντζάκης, Μπρέκα, Νικολιδάκης Α., Παπαδάκης Σ., Φιντικάκης, Αρμπάν, Παπαδάκης Ι. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Φραγκιαδάκης, Ασκοξυλάκης, Γκερεδάκης, Παπαδάκη Γ., Φραγκιαδάκης Μ., Παπαδάκης Ελ., Θάρκα.

ΑΟΤ: Βλαχάκης, Σαβουϊδάκης, Λούσι, Δουλγεράκης, Κουρουθιανάκης, Στεφανάκης, Φραγκιαδουλάκης, Μεταξάκης, Παπανδρέου, Χαϊντίνι, Περογαμβράκης.

Στο δεύτερο έπαιξαν και οι: Τσακιράκης, Παπαδάκης, Μεϊρέλες, Παραθύρας, Κωνσταντουλάκης, Τζωρτζάκης, Σμαραγδάκης, Καδιανάκης, Τζωρτζακάκης, Κουρτάκης.