Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ισόπαλο το φιλικό με ΑΕΛ για τα Χανιά

Καλές εντυπώσεις, τηρουμένων πάντα των συνθηκών, άφησε η ομάδα των Χανίων  στον φιλικό αγώνα που έδωσε σήμερα, Κυριακή 27 Αυγούστου, με αντίπαλο τη Λάρισα στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου.

Η  Χανιώτικη ομάδα  στο δεύτερο τεστ προετοιμασίας, αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 απέναντι στην ΑΕΛ, δείχνοντας καλά στοιχεία.

Ο Γιάννης Τσουσιάνης  που χρησιμοποίησε συνολικά 20 ποδοσφαιριστές, είχε την ευκαιρία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας και να διαπιστώσει τον βαθμό που οι ποδοσφαιριστές του έχουν αφομοιώσει, όσα δουλεύουν στις προπονήσεις.

Στο α’ μέρος ο  Ηρακλειώτης τεχνικός  χρησιμοποίησε 11άδα από την περασμένη περίοδο, ενισχυμένη από τους Μαζουλουξή και Παναγιώτου. Τα Χανιά είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στα πρώτα λεπτά, αλλά τελικά αυτή που άνοιξε το σκορ ήταν η ΑΕΛ στην πρώτη της φάση στον αγώνα. Από πάσα του Κοσσονού, ο Μαυριάς με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καλογεράκη για το 1-0.

Η ομάδα των Χανίων  έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 28ο λεπτό, αλλά ο Τσέλιος στάθηκε άτυχος καθώς το ευθύβολο και δυνατό σουτ που επιχείρησε από μακρινή απόσταση σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σουλούκου.

Τελικά η ισοφάριση ήρθε στην εκπνοή του ημιχρόνου, όταν τα Χανιά κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μανουσάκη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μάναλης, αλλά σε πρώτο χρόνο νικήθηκε από τον Σουλούκο, με τον σέντερ φορ της ομάδας μας να κερδίζει την επαναφορά και από κοντά να «γράφει» το 1-1.

Στο β’ μέρος ο Ταουσιάνης προχώρησε σε πέντε αλλαγές, ενώ με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα έκανε ακόμα τρεις, αλλάζοντας σε μεγάλο ποσοστό την 11άδα. Τα Χανιά συνέχισαν να ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα, ανέλαβαν πρωτοβουλίες, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να απειλήσουν ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία.

Στο 77’ τα Χανιά είχαν μια καλή στιγμή με το δυνατό σουτ του Εντγκαρ που έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 86’ η πίεση της ομάδας μας παραλίγο να φέρει αποτέλεσμα, αλλά ο Αντωνόπουλος έδιωξε την μπάλα τη γραμμή της εστίας του σε λανθασμένο διώξιμο του Ζησούλη και έπειτα από προσπάθεια του Δερμιτζάκη. Στις καθυστερήσεις και πάλι ο Δερμιτζάκης είχε ένα ακόμα καλό σουτ που έφυγε άουτ.

Το επόμενο φιλικό για τα Χανιά  είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 31 του μήνα με αντίπαλο τον Ηρακλή και πάλι στο Καρπενήσι.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος (74′ Αντωνόπουλος), Παρασκευάς (30′ Καλουτσικίδης, 60′ Θ. Παπαγεωργίου) , Μαϊδανός (46′ Παπαδόπουλος, 80′ Ζησούλης), Ηλιάδης (46′ Γιανναράκης), Στάμου (46′ Μαξιμένκο), Κ. Παπαγεωργίου (46′ Θωμαΐδης), Πλέγας (46′ Πατράλης), Οτορμίν (46′ Αντράντα, 88′ Νινίκας), Μαυριάς (46′ Πεντρόσο), Κοσσονού (46′ Νίνο, 70′ Μιλτιάδης), Ογκμπόε (46′ Σάρατε, 88′ Ρούσης). 

Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης (46’ Κυρίτσης), Κατσούρι (46’ Νίκολιτς), Μαζουλουξής, Μπάτζιος (60’ Σέχου), Παναγιώτου (46’Σερβιλάκης), Λεμονής, Τσέλιος (60’ Εντγκαρ), Μπουρσέλης (46’Τσερνομάζ), Κόλα (46’ Μιουλέρ), Μανουσάκης (75’ Βουό), Μάναλης (60’ Δερμιτζάκης).