Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κάλεσε σε αυτοψία του αγωνιστικού χώρου στη Ν. Αλικαρνασσό τους υποψήφιους δημάρχους ο Ηρόδοτος: «Δεν πάει άλλο»

O ΠΑΣΑ Ηρόδοτος καλεί σε αυτοψία του γηπέδου της Ν. Αλικαρνασσού όλους τους υποψήφιους Δημάρχους Ηρακλείου, προκειμένου να τους θίξει την απαράδεκτη κατάσταση που παρουσιάζει ο αγωνιστικός χώρος.

Οι άνθρωποι του Ηροδότου τονίζουν πως η κατάσταση δεν πάει άλλο και απευθύνουν παράκληση στους υποψήφιους Δημάρχου να δώσουν λύση στο ζήτημα.

Η ανακοίνωση:

«Την ερχόμενη Τρίτη 01 Αυγούστου και ώρα 19:00 ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος καλεί όλους τους υποψήφιους Δημάρχους Ηρακλείου στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Αλικαρνασσού προκειμένου να τους θίξουμε την απαράδεκτη κατάσταση που παρουσιάζει ο αγωνιστικός χώρου του Σταδίου, να γίνει αυτοψία σε αυτόν και να ζητήσουμε την άμεση παρέμβασή τους για την επίλυση του προβλήματος. Ο φυσικός χλοοτάπητας έχει φτάσει σε οριακό σημείο λόγω της μη εγκατάστασης εργολάβου συντήρησης. Η εργολαβία συντήρησης έχει τερματιστεί από τις 10 Μαρτίου 2023, από τότε έχουν συμπληρωθεί πάνω από τέσσερις μήνες και δεν ενδιαφέρεται κανείς! Ότι συντήρηση έχει γίνει μέχρι σήμερα στον αγωνιστικό χώρο έχει πραγματοποιηθεί από ιδιωτικές παρεμβάσεις παραγόντων. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση και παρακαλούμε άπαντες τους υποψήφιους Δημάρχους Ηρακλείου να παρευρεθούν και να δώσουν λύση στο ζήτημα.»