Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚρουσώνα – Καρέ τερμάτων από τον Κουράκη!

Καταιγιστικός ξανά ο ΠΑΟΚρουσώνα – Εξάρα στις Ασίτες

“Έβγαζε” φωτιά για ακόμη μία αγωνιστική η επίθεση του ΠΑΟΚρουσώνα και με πρωταγωνιστή τον Κουράκη που πέτυχε τέσσερα τέρματα η ομάδα του Κρουσώνα έφτασε στην άνετη νίκη με σκορ 6-0 κόντρα στις Ασίτες.

Ο ΠΑΟΚρουσώνα μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι και με το… καλημέρα πήρε κεφάλι στο σκορ με σουτ του Μπορμπουδάκη!

Στο 17′ οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε δεύτερο γκολ με σουτ του Κουράκη αυτή την φορά.

Η ομάδα του Κρουσώνα δεν άφησε όμως το πόδι από το γκάζι και αρχικά έκανε το 3-0 με τον Κουράκη στο 28′, ενώ στο 43′ ο Κανδηλάκης με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το 4-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην αρχή της επανάληψης ο ΠΑΟΚρουσώνα έφτασε και σε πέμπτο τέρμα και πάλι με τον Κουράκη, που σημείωσε χατ-τρικ σε αυτή την φάση.

Ο επιθετικός των γηπεδούχων όμως δεν σταμάτησε εκεί καθώς έκανε τέσσερα τα προσωπικά του τέρματα και έξι της ομάδας του με σουτ που επιχείρησε στο 75′!

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με αποτέλεσμα το 6-0 να μείνει μέχρι το τέλος και τον ΠΑΟΚρουσώνα να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚρουσώνα: Λιουδάκης, Μπορμπουδάκης, Βαρδής (60′ Τσατσάκης), Παπαδιός (46′ Μαγάκης), Τριάντης, Σηφάκης, Κανδηλάκης, Μαυροειδής, Ανωγειανάκης (60′ Ρογδάκης), Μεταξάκης, Κουράκης

Ασίτες: Χαραλαμπάκης, Λαδιανός, Κάββαλος (46′ Δαργαντής), Λαμπράκης (10′ λ.τρ. Ρουμπάκης Ε.), Ρουμπάκης Κ., Σταματάκης, Κοτζαδάκης, Κοπιδάκης Ζ., Γιαννακόπουλος (60′ Κοπιδάκης Γ.), Λιανδράκης, Αναστασάκης