Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καυστική ανακοίνωση του ΠΑΝΟΜ για την αλλαγή της έδρας

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα των Μαλίων με αφορμή την αλλαγή της έδρας

Στην ανακοίνωση της ομάδα του ΠΑΝΟΜ εκφράζει την δυσαρέσκεια της για το γεγονός ότι  ο Δήμος Χερσονήσου δεν έχει φρονήσει να πάρει άδεια λειτουργίας για το γήπεδο αυτό 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

 

 

Ανακοίνωση ΠΑΝΟΜ για το λόγο αλλαγής εδρας στην πρεμιέρα του Α Τοπικού πρωταθλήματος.
Η ομάδα μας, με πολύ προσπάθεια κατάφερε και γράφτηκε στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων, διαδικασία που με πολύ προσπάθεια και κόπο ολοκληρώσαμε πρόσφατα.
Για έδρα μας, όπως είναι φυσικό, για την αγωνιστική περίοδο 2022 – 2023 έχουμε δηλώσει το Γήπεδο Μαλίων ενώ ως δεύτερη έδρα έχουμε δηλώσει το Φιλωνίδειο Γήπεδο στη Χερσόνησο. Και αυτό, μετά από παραχώρηση χρήσης των γηπέδων αυτών που μας δόθηκε από τον Δήμο Χερσονήσου μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου στην οποία έχει παραχωρηθεί η λειτουργία όλων των γηπέδων στην επικράτεια του Δήμου. Η άδεια αυτή μας δόθηκε με την απόφαση 33/2022 στις 27 Ιουλίου 2022.
Δυστυχώς, με μεγάλη μας αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε όχι φυσικά απο το δήμο αλλα απο την ΕΠΣΗ την τελευταία στιγμή ότι δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για τους αγώνες της ομάδας μας την φυσική μας έδρα, τα Μάλια. Γιατί ο Δήμος Χερσονήσου δεν έχει φρονήσει να πάρει άδεια λειτουργίας για το γήπεδο αυτό (!!!).
Δηλαδή, στον ΠΑΝΟ Μαλίων δόθηκε επίσημα από το Δήμο Χερσονήσου μέσω της ΚΕΔΧ η άδεια να χρησιμοποιεί για τους επίσημους αγώνες το Γήπεδο Μαλίων στο οποίο όμως δεν μπορούν να διεξάγονται αγώνες ποδοσφαίρου.
Και αυτό γιατί αυτός που μας το έδωσε δεν έχει φροντίσει μια μικρή λεπτομέρεια εάν είχε άδεια λειτουργίας !!!.
Αυτά συμβαίνουν στο Δήμο Χερσονήσου για τα Μάλια το 2022. Για άλλη μια φορά 40 άτομα θα ταλαιπωρηθούν γιατί κάποιοι δεν γνωρίζουν τη δουλειά τους. Θα ήθελα εγώ ως εκπρόσωπος του σωματείου να ζητήσω αν και δεν έχουμε καμία ευθύνη ένα συγνώμη στους φιλάθλους του πιό ιστορικού σωματείου της περιοχής μας και θα συνεχίζουμε να διεκδικούμε αυτά που δικαιούμαστε με πράξεις και όχι με φωτογραφίες. 1η αγωνιστική λοιπόν ΠΑΝΟΜ-ΑΕΚατσαμπά 15.30 Γήπεδο Χερσονήσου