Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κοιλιάρας: «Μπορούσαμε να βρισκόμαστε ψηλότερα στην βαθμολογία – Δυνατή ομάδα ο Ατρόμητος Πειραιά»

Την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας του εξέφρασε με δηλώσεις του στο Primesport.gr o ποδοσφαιριστής του Αλμυρού Γιάννης Κοιλιάρας, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο Πειραιά.

Η ομάδα του Γαζίου θα δοκιμαστεί στην έδρα του Ατρομήτου στο Δημοτικό γήπεδο Μελισουργού (Πειραιά), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, σε ένα παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 16:00. 

Ο Γιάννης Κοιλιάρας μιλώντας στο Primesport.gr τόνισε ότι έχουν ξεκινήσει πολύ καλά στο φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο θα μπορούσαν να βρίσκονται ακόμα ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ ανέφερε παράλληλα ότι ο Ατρόμητος έχει δυνατή ομάδα, παρά το γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει να πάρει αποτελέσματα. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, ωστόσο θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε ακόμα ψηλότερα στην βαθμολογία. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι διαφορετικά χωρίς όμως να αλλάξουμε κάτι στον τρόπο παιχνιδιού μας. Παρά την βαθμολογία του, ο Ατρόματος έχει καλή και δυνατή ομάδα. Εμείς θα πάμε για τη νίκη καθώς πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας και θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς».