Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κρασανάκης: «Σπουδαία ποιότητα ο ΠΟΑ αλλά δεν έχουμε να ζηλέψουμε κάτι»

Διαβάστε τι δήλωσε στο Primesport.gr ο προπονητής του ΠΑΟΚρουσώνα, Βασίλης Κρασανάκης για το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΟΑ!

Ο τεχνικός της ομάδας του Κρουσώνα τόνισε ότι είναι ένα παιχνίδι που περιμένει να παρακολουθήσει όλο το ποδοσφαιρικό Ηράκλειο, ενώ ανέφερε ότι ο ΠΟΑ διαθέτει σπουδαία ποιότητα σαν ομάδα, ωστόσο η ομάδα του έχει αποδείξει ότι βρίσκεται δίκαια στην διεκδίκηση της 1ης θέσης και ουσιαστικά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βασίλης Κρασανάκης στο Primesport.gr:

«Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Ένα παιχνίδι που πιστεύω περιμένει όλο το ποδοσφαιρικό Ηράκλειο. Εμείς από πλευρά μας, μέσα στο γήπεδο και με την βοήθεια του κόσμους μας, θα παίξουμε για τη νίκη, όπως κάνουμε άλλωστε σε κάθε παιχνίδι. Σίγουρα η ποιότητα του ΠΟΑ και των παικτών του είναι σπουδαία αλλά νομίζω ότι εμείς έχουμε αποδείξει ότι είμαστε δίκαια εκεί που βρισκόμαστε και δεν έχουμε να ζηλέψουμε κάτι. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα ντέρμπι με όλα τα στοιχεία διέπει ένα τέτοιο παιχνίδι»

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το μεγάλο ντέρμπι της Α1 ΕΠΣΗ ΠΑΟΚρουσώνα – ΠΟΑ ζωντανά με εικόνα και ήχο μέσα από το κανάλι του Primesport.gr στο Youtube.