Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κυριάρχησε και επικράτησε κατά κράτος της Χερσονήσου ο ΑΟΤ

Κυρίαρχος ο ΑΟΤ επικράτησε 2-0 της Χερσονήσου στο Τυμπάκι και συνεχίζει στο κυνήγι του Ηροδότου.

Με γκολ των Χαϊντίνι και Μεταξάκη ο ΑΟΤ επιβλήθηκε 2-0 της Χερσονήσου, σε μία επαγγελματική νίκη για την ομάδα του Νίκου Σουτζή, η οποία έπαιξε όσο χρειάστηκε, κράτησε μακριά από τα μετόπισθεν τον αντίπαλο και έφτασε στην 10η νίκη μέσα στη σεζόν.

Ο ΑΟΤ από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, επέβαλε την κυριαρχία του στον αγωνιστικό χώρο, μετέφερε τη μπάλα, πίεζε να κερδίσει τις χαμένες μπάλες και γενικά προσπάθησε να φέρει σε δύσκολη θέση την άμυνα της Χερσονήσου.

Όλη αυτή η πίεση καρποφόρησε στο 14′ με τον Μεϊρέλες να βγάζει σε θέση βολής τον Χαϊντίνι και εκείνος με ένα συρτό σουτ νίκησε τον Δημαράκη για το 0-1.

Στο 17′ η άμυνα της Χερσονήσου ολιγώρησε μετά από έξυπνη εκτέλεση πλαγίου άουτ, όμως ο Παπανδρέου δεν εκμεταλλεύτηκε τον χώρο που είχε μπροστά του για να γίνει απειλητικός. Ο Μεϊρέλες που είχε τον πρώτο λόγο στη μεσαία γραμμή, απείλησε με σουτ το οποίο πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Δημαράκη στο 27′.

Το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου, ήθελε τον ΑΟΤ να έχει υπό τον έλεγχο του τη μπάλα, μην αφήνοντας την εστία του Βλαχάκη να κινδυνεύσει, με τον ρυθμό του αγώνα να πέφτει στα τελευταία λεπτά λόγω των συχνών τραυματισμών.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Χερσόνησος μπήκε πιο ορεξάτη στο γήπεδο και είχε μία πολύ καλή χαμένη ευκαιρία με τον Ψωρογιάννη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, έφερε τη μπάλα στο αριστερό και έκανε ένα συρτό σουτ, αναγκάζοντας τον Βλαχάκη στην πρώτη του απόκρουση στον αγώνα στο 47ο λεπτό.

Ο ΑΟΤ προσπάθησε από την πλευρά του να εκμεταλλευτεί τους χώρους που του έδωσε η Χερσόνησος, που βγήκε μπροστά για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης και είχε ένα πολύ καλό πεντάλεπτο από το 62′ μέχρι το 67′ που είχε τις ευκαιρίες με τους Παπανδρέου και Χαϊντίνι να σκοράρει, χωρίς να το καταφέρει.

Τα πάντα ωστόσο άλλαξαν στο 70′ με τον Μεταξάκη να μπαίνει μέσα στην περιοχή και αποφεύγοντας τον Δημαράκη να γράφει το 2-0, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ στο Τυμπάκι.

AOT (Νίκος Σουτζής): Βλαχάκης, Δουλγεράκης, Στεφανάκης, Κουρουθιανάκης, Μεϊρέλες, Χαϊντίνι, Παπανδρέου, Μεταξάκης, Γερακιός, Παραθύρας, Σαβουϊδάκης

Χερσόνησος (Άγγελος Βαρδάκης): Δημαράκης, Ψωρογιάννης, Βρεττός, Φερεντίνος, Ζαρκαδούλας, Μπενάρντο, Πέκι, Αρχοντάκης, Ντρεϊάι, Πλευράκης, Χιλά