Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με Καουκάκη την σπουδαία “απόδραση” από την Χερσόνησο ο Μοχός!

Με “χρυσό” σκόρερ τον Καουκάκη πέρασε από την έδρα της Χερσονήσου ο Μοχός

Ένα γκολ του Καουκάκη στο 20′ ήταν αρκετό να οδηγήσει τον Μοχό στην μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην έδρα της Χερσονήσου με σκορ 0-1!

Το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε Χερσόνησο και Μοχό βάφτηκε στα χρώματα των φιλοξενούμενων καθώς η νεοφώτιστη ομάδα του Μοχού “άλωσε” την έδρα της Χερσονήσου με σκορ 0-1 πανηγυρίζοντας το πρώτο τρίποντο της στην φετινή Α1 ΕΠΣΗ!

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Καουκάκης στο 20′ με τον Μοχό στην συνέχεια του παιχνιδιού να υπερασπίζεται το σκορ που είχε και να μην αφήνει την Χερσόνησο να παραβιάσει την εστία του παρά την πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι ώστε να το πετύχουν.

Μάλιστα στο τελευταίο εικοσάλεπτο του παιχνιδιού κλήθηκε να αγωνιστεί και με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Καρβελά, όμως και εκεί πήρε άριστα αμυντικά και έτσι πέρασε με το μεγάλο διπλό από την έδρα της Χερσονήοσυ.

Από την άλλη πλευρά η Χερσόνησος “κόλλησε” στο μηδέν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας και δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το γειτονικό ντέρμπι παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησαν στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού.

Συνθέσεις:

Χερσόνησος: Δημαράκης, Βρετός, Ζαρκαδούλας, Μηλάκης, Στεργίου, Ψωρογιάννης, Αρχοντάκης, Πέκι, Κομσίου, Παπακώστας (46′ Χαρατσής), Φρόκου

Μοχός: Μουτζούρης, Γκαρής, Κερβελάς, Παπουτσάκης, Τσιμηνικάκης Ι., Χουδετσανάκης, Καουκάκης, Σούρσος (80′ Μίχος), Τσιμηνικάκης Ρ. (70′ Μεχντί), Κεφάκης (85′ Βαρδάκης), Ποντίκαλης