Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με τον Γιάννη Πετράκη στον Παναιτωλικό ο Μιχάλης Επιτροπάκης!

To προπονητικό επιτελείο του Γιάννη Πετράκη στον Παναιτωλικό εμπεριέχει και μια άκρως θετική και ευχάριστη έκπληξη με τον Μιχάλη Επιτροπάκη να βρίσκεται στο πλευρό του πολύπειρου τεχνικού στο Αγρίνιο!

Γιάννης Πετράκης και Μιχάλης Επιτροπάκης συνδέονται με μακρόχρονη φιλία, αποτελούν δύο προπονητές με πνευματική χημεία και η μοίρα το έφερε έτσι ώστε να συνεργαστούν σε μια ομάδα Super League 1!

O Μιχάλης Επιτροπάκης ήταν επί σειρά ετών τεχνικός διευθυντής στα τμήματα υποδομής του Εργοτέλη έχοντας στενή συνεργασία με την ΠΑΕ όταν ο Γιάννης Πετράκης ήταν προπονητής στους «κιτρινόμαυρους». Τα προηγούμενα δύο χρόνια συνεργάστηκε με τους Νέους Αλμυρού.

Από εκεί και πέρα ως συνεργάτης του Γιάννη Πετράκη παραμένει ο Γιάννης Κατσούλης, με τον οποίο είναι μαζί σε όσες ομάδες έχει εργαστεί τα τελευταία χρόνια σε Ελλάδα και Κύπρο.

Στο επιτελείο παραμένει ο Λουίτζι Τσένναμο, όσο και ο Αλέξανδρος Ψιλιάς που στελέχωναν και το επιτελείο του Σούρερ. Αναβαθμίζεται παράλληλα ο Νίκος Λεκατσάς, που εδώ και καιρό βρίσκεται στα τμήματα υποδομής και ειδικότερα στην Κ19.

Το επιτελείο Πετράκη στον Παναιτωλικό

Βοηθός: Γιάννης Κατσούλης

Βοηθός: Μιχάλης Επιτροπάκης

Προπ. Φυσικής κατάστασης: Νίκος Λεκατσάς

Προπ. Τερματοφυλάκων: Λουίτζι Τσέναμο

Γυμναστής αποκατάστασης: Παναγιώτης Ανυφαντάκης

Αναλυτής: Αλέκος Ψιλιάς

 

Πηγή: neakriti.gr