Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μ. Μαθιουδάκης: «Πάντα στην διάθεση του συλλόγου για να κάνω ό,τι μπορώ και να βλέπουμε όλοι την ΑΕ Κατσαμπά ψηλά»

Ο εκ των Γενικών Αρχηγών της ΑΕ Κατσαμπά, Μανώλης Μαθιουδάκης μίλησε στο Primesport.gr για την σχέση του με την ομάδα, την φετινή της πορεία αλλά και για τα μελλοντικά του όνειρα.

Έχοντας ήδη μία τριετία στο Δ.Σ της ΑΕ Κατσαμπά, τόσο ως γραμματέας όσο και ως υπεύθυνος των εγκαταστάσεων της, ο Μανώλης Μαθιουδάκης τρέχει καθημερινά για την Εξόρμηση, ενώ από το καλοκαίρι μοιράζεται με τον Γιάννη Πλακιωτάκη τη θέση του γενικού αρχηγού της ομάδας.

Ο ίδιος μιλώντας στο Primesport.gr αναφέρεται στην σχέση του με την ΑΕΚ, την φετινή της πορεία στο πρωτάθλημα αλλά και τα μελλοντικά του όνειρα, για το ιστορικό σωματείο.

Ποια είναι η σχέση σας με την ΑΕΚ;

«Η σχέση μου με την ΑΕΚ Κατσαμπά είναι μια σχέση αγάπης και αφοσίωσης σε μια ομάδα- οικογένεια που αν και είναι 3 χρόνια μέλος του Δ.Σ. της ομάδας, από μικρός την παρακολουθούσα και πάντα την υποστήριζα. Στην προηγούμενη θητεία μου στο Δ.Σ της ομάδας ήμουν γραμματέας και υπεύθυνος γηπέδου ενώ από φέτος είμαι γενικός αρχηγός μαζί με τον φίλο μου και καλό συνεργάτη μου κ. Πλακιωτάκη Γιάννη, με τον οποίο έχουμε μια άριστη συνεργασία πάντα για το καλό της ομάδας και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα να λειτουργεί άψογα. Γενικά από όποιο πόστο μου ζητηθεί είμαι πάντα στην διάθεση του συλλόγου για να κάνω ότι μπορώ για να βλέπω και να βλέπουμε όλοι την ομάδα ψηλά.»

Πως βλέπετε την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας;

«Η ομάδα μας φέτος δεν ξεκίνησε όπως όλοι περιμέναμε. Διάφορες συγκυρίες μας άφησαν λίγο πίσω στον βαθμολογικό πίνακα αλλά πιστεύω ότι το 2023 θα είναι μια πολύ καλή χρονιά. Η υπομονή και η αγάπη μας για την ομάδα μας ,μας κάνει αισιόδοξους γιατί εκτός των άλλων το υλικό που έχουμε, το προπονητικό τιμ αλλά και όλο το Δ Σ φυσικά είναι πολύ καλό και άριστα οργανωμένο.»

Τα όνειρα  και τα σχέδια σας για το μέλλον της ΑΕΚ;

«Τα όνειρα μας και τα σχέδια μας δεν σταματούν ποτέ. Το γηπεδικό είναι ένα μεγάλο αγκάθι που αν δεν το είχαμε θα μιλούσαμε τώρα από άλλη οπτική γωνία. Η ΑΕΚ Κατσαμπά ήταν, είναι και θα είναι πάντα μεγάλη ομάδα με ιστορία και με ανθρώπους όποιοι και αν είναι στις διοικήσεις που πάντα παλεύουν για το καλύτερο. Το όνειρο του γηπέδου και η λύση του προβλήματος μας βασανίζει και μας δένει τα χέρια αλλά η αγάπη μας μας δίνει δύναμη. Είμαστε εδώ για την ΑΕΚ. Καλή χρονιά σε όλους. Υγεία και χαρές σας εύχομαι.»