Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νίκησε από… συνήθεια και συνεχίζει ο Ρωμανός

Ο Ποσειδώνας προσπάθησε, ωστόσο η προσπάθεια του αυτή δεν αρκούσε για να αποτρέψει στον Ρωμανό μία ακόμη νίκη μέσα στη σεζόν με σκορ 4-0 για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το συγκρότημα του Κώστα Ταβλαδωράκη με κορυφαίους τους Ιπ. Κομνηνό και Μαρκόπουλο επικράτησε εκείνης του Σάκη Γεωργόπουλου και συνεχίζει στο κυνήγι του ΑΟΤ.

Ο Ποσειδώνας ήταν εκείνος που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο διάστημα του αγώνα απειλώντας τόσο στο 8′ με πλασέ του Μαγάκη, όσο και με τον Μποζατζίδη στο 17′.

Στη συνέχεια ο Ρωμανός ισορρόπησε στο παιχνίδι, έκανε αισθητή την παρουσία του με σουτ του Ιπ. Κομνηνού στο 28′, που έπεσε και μπλόκαρε στην γωνία του ο Καρλής και λίγα λεπτά αργότερα ευτύχησε να ανοίξει το σκορ.

Από κόρνερ του Ιπ. Κομνηνού ο Μαρκόπουλος βρέθηκε αμαρκάριστος και από κοντά έγραψε το 1-0 με κεφαλιά στο 33′.

Στο 40′ ο κινητικός Ιπ. Κομνηνός απείλησε εκ νέου από μακριά, με το σουτ του να περνάει άουτ, ενώ στο 45′ ήρθε το 2-0 για τον Ρωμανό. Η ομάδα του Κώστα Ταβλαδωράκη, κέρδισε φάουλ κοντά στην περιοχή του Καρλή με τον Ποσειδώνα να διαμαρτύρεται για την απόφαση.

Σαν να το ήξεραν γιατί διαμαρτύρονταν στην ομάδα των Πατελών, αφού ο προωθημένος Παρτάλης βρήκε τη μπάλα εκτός περιοχής και με δυνατό σουτ έγραψε το 2-0.

Όπως το πρώτο έτσι και το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία για τον Ποσειδώνα, ωστόσο αυτή τη φορά οι παίκτες του Σάκη Γεωργόπουλου έπεσαν πάνω στον Κασσωτάκη που απομάκρυνε με τα ακροδάκτυλα την σέντρα σουτ που επιχείρησε ο Μαγάκης.

Αφού σε εκείνη τη φάση δεν έγινε το 2-1, ο Ρωμανός φρόντισε να καθαρίσει μία και καλή την υπόθεση νίκη, με τον Μαρκόπουλο να… ξεχρεώνει τον Ιπποκράτη Κομνηνό για την ασίστ που του έδωσε στο πρώτο γκολ, δίνοντας του την ευκαιρία να σκοράρει με πλασέ για το 3-0 στο 58′. 

Το 3-0 έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του Ρωμανού, ο οποίος έκανε συντήρηση δυνάμεων και κατάφερε να πανηγυρίσει μία ακόμη νίκη σεζόν, ενάντια στον Ποσειδώνα του Σάκη Γεωργόπουλου που μπορεί κάλλιστα να κρατήσει την επιμονή και την όρεξη που έδειξε για παιχνίδι, παρότι το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Κεφάκης που έψαχνε εναγωνίως το γκολ και κατάφερε να το βρει στις καθυστερήσεις του ματς.

Ρωμανός (Κώστας Ταβλαδωράκης): Κασσωτάκης, Παχάκης, Παρτάλης, Μπαλάφας (56′ Κάββαλος (77′  λ.τ Αϊλαμάκης), Γιακουμάκης, Χαλιλάι (56′ Κουκάκης), Μαυρομάτης, Κομνηνός Ιπ. (60′ Κεφάκης), Μαρκόπουλος (77′ Κότσης), Κρανιωτάκης, Κομνηνός Α.

Ποσειδώνας (Σάκης Γεωργόπουλος): Καρλής, Ανδρεαδάκης, Μαυράκης, Σωμαράκης, Κουρλετάκης, Ασλαματζίδης, Σαϊτάκης, Κιουπάκης (46′ Κιουπάκης), Μποζατζίδης, Μαγάκης, Σμαραγδάκης (64′ Καρτσάκης)