Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Δεν έχει παρατήσει την υπόθεση Νίκα

Μπορεί στον ΟΦΗ να τονίζουν ότι δεν βιάζονται προκειμένου να διαλέξουν τον εκλεκτό που θέλουν να αποκτήσουν για τις θέσεις 6-8 στη μεσαία γραμμή αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν έχουν καθημερινές επαφές για τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους που έχουν “λοκάρει”, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό

Από την Ελλάδα διακαής πόθος των ανθρώπων του ΟΦΗ εξακολουθεί να παραμένει ο Γιώργος Νίκας του Λεβαδειακού που ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας της Βοιωτίας παρά τον υποβιβασμό της στη Β΄Εθνική.

Ο Νίκας σε λίγες ημέρες μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τον Λεβαδειακό και ο Κομπότης γνωρίζει πολύ καλά ότι από την μια ο ποδοσφαιριστής δεν θέλει να παίξει στη Super League 2, και από την άλλη αν δεν τον πουλήσει φέτος το καλοκαίρι κινδυνεύει να τον χάσει χωρίς να βάλει ευρώ στα ταμεία της η ομάδα της Λιβαδειάς από ένα παίκτη που αποτελεί γέννημα θρέμμα της.

Το ενδιαφέρον που κυκλοφόρησε από μεριάς Παναθηναϊκού για τον Νίκα φαίνεται ότι έχει ασθενήσει αρκετά σε σχέση με πριν ένα μήνα όπου ο παίκτης παρουσιαζόταν σίγουρος για την μετακόμιση του στους “πράσινους”, λόγω και της καλής σχέσης του Κομπότη με τον Αλαφούζο.

Κάπου εδώ μπαίνει στην εξίσωση και η άποψη του παίκτη που γνωρίζει ότι στον Παναθηναϊκό ειδικά μετά τις ανακατατάξεις που γίνονται φέτος στη μεσαία γραμμή δύσκολα θα βρει χώρο για να παίξει τον χρόνο που θέλει. Πρόταση απο το εξωτερικό δεν προκύπτει επί της παρούσης οπότε όσο παραμένει ρευστή η κατάσταση ο ΟΦΗ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του 23χρονου κεντρικού μέσου από την Θήβα.

Και όταν κρίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή αν το ευνοήσουν οι συνθήκες θα κάνει την κίνηση του για να μπορέσει να τον αποκτήσει καθώς ο Νίκας είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει πάρα πολύ στον Νταμπράουσκας από την μια και ενισχύει αρκετά και το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα που είναι ένας στόχος του ΟΦΗ για την στελέχωση του φετινού ρόστερ.