Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιστροφή στις νίκες με σημαντικό διπλό για τον Αετό Ανωγείων στην Παλιανή!

Επιστροφή στα τρίποντα για τον Αετό Ανωγείων

Μεγάλο εκτός έδρας τρίποντο πήρε στην Παλιανή ο Αετός Ανωγείων, ο οποίος ήταν πιο αποτελεσματικός από τους γηπεδούχους και έτσι κατάφερε να φύγει νικητής με σκορ 1-2.

Ο Αετός Ανωγείων ευτύχησε να κάνει το 0-1 με την συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου στο ματς με σκόρερ τον Λευτέρη Κεφαλογιάννη.

Το 0-1 δεν άλλαξε μέχρι και την ανάπαυλα του παιχνιδιού με αποτέλεσμα η ομάδα των Ανωγείων να πάει προηγούμενη στα αποδυτήρια.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Αετός έφτασε και σε δεύτερο τέρμα με τον Γιώργο Κονιό στο 47′ με την Παλιανή το μόνο που κατάφερε να κάνει είναι να μειώσει σε 1-2 στο 90′ με τον Καλομοίρη.

Οι γηπεδούχοι είχαν και αρκετές χαμένες ευκαιρίες με τους Καλομοίρη, Στρατιδάκη και Σαμωνάκη, όμως αυτές δεν ήταν αρκετές για να δώσουν κάτι θετικό από το παιχνίδι.

Από πλευράς Αετού Ανωγείων πέραν από τα γκολ είδαμε και δύο σουτ του Λευτέρη Κεφαλογιάννη, ένα του Γιώργου Κεφαλογιάννη, ένα του Κανταρτζή και μία κεφαλιά του Δεληγιαννίδη που δεν βρήκαν όμως στόχο.

Συνθέσεις:

Παλιανή: Μαστραντωνάκης, Καστιγάκης, Τζερνιάς, Οικονομάκης, Κοσμαδάκης, Σπινθουράκης, Μπινιχάκης, Σαμωνάκης, Στρατιδάκης, Καλομοίρης, Οικονομάκης Κ.

Αετός Ανωγείων: Σκουραδάκης, Κονιός Α., Κονιός Γ., Δεληγιαννίδης, Χανιωτάκης, Αγγελής, Κανταρτζής, Κυριακάκης, Κεφαλογιάννης Ε., Κολιοραδάκης, Κρητικός