Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΠΑΟΚρουσώνα: “Οφείλουμε να στηρίξουμε με την παρουσία μας τον ΠΑΟΚ της καρδιάς μας”

Κάλεσμα του ΠΑΟΚρουσώνα για το παιχνίδι με τον ΑΟΤυμπακίου

Ώρα Κυπέλλου για τον ΠΑΟΚρουσώνα, ο οποίος φιλοξενεί αύριο, Τετάρτη (19/4), τον ΑΟΤυμπακίου στον Κρουσώνα.

Η ομάδα του ΠΑΟΚρουσώνα θέλει την στήριξη του κόσμου της στο σημαντικότερο ματς της χρονιάς για τον θεσμό του Κυπέλλου απέναντι στον ΑΟΤ της Γ’ Εθνικής.

Έτσι το σωματείο εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το γήπεδο και να γίνει ο 12ος παίκτης στην προσπάθεια που θα κάνει ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση στο final four του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Φίλες και φίλοι της ομαδας μας , και της κοινωνιας του ΚΡΟΥΣΩΝΑ , αύριο Τετάρτη του Πάσχα 19/4/2023 στις 16:30μμ στο γηπεδο ΚΡΟΥΣΩΝΑ ο ΠΑΟΚ της καρδιας δίνει το σημαντικότερο ματς της χρόνιας για τον θεσμό του κυπελλου απέναντι στην ομαδα του Α.Ο.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ της Γ ‘ΕΘΝΙΚΗΣ !
Η παρουσία όλων εμας , σε ένα κατάμεστο γηπεδο , και με το χειροκρότημα σας θα είναι ο 12ος παιχτης που θα βοηθησει την ομαδα μας να πάρει την πρόκριση για το 2ο final four της Ε.Π.Σ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ !
Οφείλουμε να στηρίξουμε τους προπονητες και τους ποδοσφαιριστες μας που από το ξεκινημα της φετινης σεζον δεν έχουν πάψει λεπτό να μας κάνουν ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ δινοντας μας πολλες ΧΑΡΕΣ και αρκετά ΧΑΜΟΓΕΛΑ !
ΔΣ
ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ