Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ρ.Ε.Α: Σημαντική ανανέωση και με την Μαρκουτσά

Έχει… πιάσει λιμάνι η 20χρονη παίκτρια, Δήμητρα Μαρκουτσά, η οποία θα παραμείνει για 3η σερί σεζόν στο Ρέθυμνο και την οικογένεια  της Ρ.Ε.Α. 
 
Αναμφίβολα πρόκειται για μία αθλήτρια, η οποία είναι ένα από τα «βαρόμετρα», ξεχωρίζοντας για την ταχύτητα και την οξυδέρκεια της. Μάλιστα, ήταν μία από τις πρωταγωνίστριες της περσινής σεζόν, σημειώνοντας 5 γκολ, το ένα πιο όμορφο από το άλλο, συμπαρασύροντας με την ενέργεια της όλη την ομάδα.
 
“Ο Α.Ο. ΡΕΑ αισθάνεται ευτυχής που θα διατηρήσει στις τάξεις της τη Δήμητρα Μαρκουτσά, ευχόμενος για μίασεζόν με υγεία και πολλά και εντυπωσιακά γκολ.” καταλήγει η ανακοίνωση της ομάδας του Ρεθύμνου.
 
ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΡΚΟΥΤΣΑ: «ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΡΕΑ»
 
«Είμαι πολύ χαρούμενη που παραμένω στη ΡΕΑ για τρίτη σχεδόν συνεχόμενη χρονιά. Είναι μια ομάδα με πολλές δυνατότητες και προσωπικά μου έχει βγάλει μια ασφάλεια στο να μην θέλω να φύγω.
Η ΡΕΑ ξεκίνησε από το μηδέν το καλοκαίρι του 2022 και με σταθερά βήματα έφτασε να τερματίσει στην 3η θέση της Ελλάδας. Είμαι πολύ περήφανη που ήμουν κομμάτι σε αυτήν την μαγική αγωνιστική σεζόν και ακόμα περισσότερο που συνεχίζω.
Ο στόχος της ομάδας πάντα θα είναι να φτάνουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και για να πούμε πιο συγκεκριμένα, φέτος γιατί όχι να είναι και το πρωτάθλημα». δήλωσε  η Δήμητρα Μαρκουτσά μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με την Ρ.Ε.Α.