Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σημαντικό διπλό στην επανάληψη για τον Εργοτέλη!

Με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος ο Εργοτέλης πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της ΑΕΚατσαμπά

Όλα τα είχε στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι της ΑΕΚατσαμπά με τον Εργοτέλη καθώς παρ’ ότι στο πρώτο δεν είδαμε κάποιο τέρμα, στην επανάληψη αποζημιωθήκαμε με τρία τέρματα, δύο αποβολές και ένα αρκετά ενδιαφέρον ματς.

Το πρώτο ημίχρονο λοιπόν κύλησε με τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται με πρώτο τους μέλημα να κρατήσουν απαραβίαστη την εστία τους, όπως και κατάφεραν να κάνουν καθώς το 0-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στην αρχή της επανάληψης ο Ντίσα με κεφαλιά μετά από κόρνερ “άνοιξε” το σκορ για τον Εργοτέλη!

Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τους γηπεδούχους μετά την αποβολή του Ζηρδέλη λίγο αργότερα και έφτασαν στο… πικ της δυσκολίας όταν ο Τσαμαντιώτης έκανε δύο τα τέρματα των “κιτρινόμαυρων” με σουτ!

Η αριθμητική ισορροπία μεταξύ των δύο ομάδων αποκαταστάθηκε με την αποβολή του Μερκουλίδη στο 66′ και στιγμές αργότερα η ΑΕΚατσαμπά έφτασε και στην μείωση του σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δαύκου!

Το τελευταίο εικοσάλεπτο όπως καταλαβαίνετε έγινε ροντέο με τους γηπεδούχους να ψάχνουν το γκολ της ισοφάρισης αλλά τον Εργοτέλη να κρατάει μέχρι το τέλος το 1-2 και να φεύγει με ένα σπουδαίο διπλό από την έδρα της ΑΕΚατσαμπά!

Συνθέσεις:

ΑΕΚατσαμπά: Αποστολάκης, Καραφωτιάς Α., Κονιδάκης, Μπετεινάκης, Ντελία, Ζηρδέλης, Καραφωτιάς Δ., Κατσαβούνης, Τάγγινης, Δάσκος, Φρόκου

Εργοτέλης: Μιράσι, Κορνάρος, Μαυροειδής, Μερκουλίδης, Πλατοκούκης, Φαϊτάκης, Κατσούρι, Παναγιωτάκης. Τσαμαντιώτης, Χότζα, Ντίσα