Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σ. Τζιώτης: «Μάλλον πως ήταν σε άλλο γήπεδο ο κ. Λουλουδάκης – Τέτοιες δηλώσεις εκθέτουν τον ίδιο και την ομάδα του»

Ο Σταμάτης Τζιώτης δεν άφησε αναπάντητα τα λόγια του Δημήτρη Λουλουδάκη, ο οποίος σε δηλώσεις του στο Primesport.gr, αναφέρθηκε σε ατιμωρησία από την πλευρά της διαιτησίας στους ποδοσφαιριστές του Αγ. Δημητρίου στην αναμέτρηση με την Γαρίπα. Διαβάστε την απάντηση του.

Δημ. Λουλουδάκης: «Επικίνδυνο παιχνίδι από τον αντίπαλο που δεν τιμωρήθηκε – Νίκη που θα μας δώσει μεγάλη ώθηση»

Ο τεχνικός του Αγ. Δημητρίου, σχολίασε με καυστικό τρόπο επίσης, τα λεγόμενα του ομόλογου του και τόνισε πως μάλλον βρισκόταν σε άλλο γήπεδο, καθώς η ομάδα του δέχθηκε συνολικά τρεις αποβολές, υποστηρίζοντας επίσης πως τέτοιες δηλώσεις εκθέτουν τον ίδιο αλλά και την Γαρίπα.

«Παρόλο που είναι φίλος μου, θεωρώ πως μάλλον ότι ήταν σε άλλο γήπεδο, καθώς μιλάει για ατιμωρησία σε ένα παιχνίδι που η ομάδα μου δέχθηκε τρεις κόκκινες κάρτες σε διάστημα ούτε πέντε λεπτών, πράγμα που πρέπει να διαβάσει ο κόσμος. Στο 75′ ο Παπαδάκης, στο 76′ ο Μπελαδάκης και στο 80′ ο Γαλανάκης αποβλήθηκαν από τον διαιτητή του παιχνιδιού και θέλω να πω ότι τέτοιες δηλώσεις εκθέτουν τον κ. Λουλουδάκη αλλά και την ομάδα του, την Γαρίπα.» δήλωσε ο Στ. Τζιώτης.