Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ταβλαδωράκης: «Μεγαλύτερο μας κέρδος τα παιδιά της ακαδημίας που έπαιξαν»

Ο Κώστας Ταβλαδωράκης στις δηλώσεις του στο Primesport.gr μετά την ευρεία νίκη κόντρα στον ΠΑΝΟΜ με σκορ 5-1 ανέφερε ότι το μεγαλύτερο κέρδος ήταν η συμμετοχή των τριών παιδιών από την ακαδημία του συλλόγου του Ρωμανού. 

Ο τεχνικός της ομάδας της Ελιάς τόνισε ότι μετά το 2-0 κάπου φάνηκε σαν να έχασαν το μυαλό τους οι παίκτες του, νομίζοντας πως έχει τελειώσει η «δουλειά», ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο έδειξαν βελτίωση και καθάρισαν το παιχνίδι φτάνοντας στο άνετο σκορ (5-1). 

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε:

«Νομίζω ότι ήταν μία δίκαιη νίκη για την ομάδα μας. Μπήκαμε από το πρώτο λεπτό πάρα πολύ συγκεντρωμένοι. Κάναμε το 2-0 αρκετά γρήγορα. Μετά το 20λεπτο όπου το σκορ ήταν 2-0 κάπου χάσαμε το μυαλό μας, νομίζαμε ότι τέλειωσε το παιχνίδι ότι το κάναμε εύκολο. Ενώ ξέραμε ότι ο ΠΑΝΟΜ είναι καλή ομάδα, τους δώσαμε το δικαίωμα να μπουν ξανά στο παιχνίδι. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου παρότι δεν κινδυνέψαμε, πηγαίναμε δεύτεροι στις μονομαχίες και δεν είχαμε την εικόνα που θέλουμε. Παρόλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε αρκετά, είχαμε πάρα πολύ καλή εικόνα πετύχαμε τρία γκολ, δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε τρία παιδιά της ακαδημίας, όπου αυτό ήταν ίσως το μεγαλύτερο μας κέρδος. Έτσι καταφέραμε να πετύχουμε μία ευρεία νίκη »