Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

H θέση του ΟΦΗ για το stop στην αξιοποίηση του Σκαφιδαρά από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Στον ΌΦΗ παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις μετά την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης να βάλει “φρένο” στην απόφαση του Δήμου Ηρακλείου για την αξιοποίηση των εκτάσεων στο Σκαφιδαρά για κάποιες από τις οποίες έχει εκφράσει ανοικτά το ενδιαφέρον της η κρητική ομάδα για την περαιτέρω επέκταση και εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων του ΒΑΚ. 
 
Βάσει του ρεπορτάζ αυτό που βγαίνει από  την κρητική ομάδα είναι ότι τόσο ο ΟΦΗ όσο και οι εμπλεκόμενοι φορείς έχουμε κριθεί από τις ενέργειες που έχουν γίνει εδώ και 5 χρόνια και πως δεν περιμένουν καμία απόφαση προκειμένου να προχωρήσεις η στρατηγική ανάπτυξη των εγκαταστάσεων της ομάδας και της αξιοποίησης τους προς όφελος του ΟΦΗ και του κρητικού αθλητισμού γενικότερα. 
 
“Όποιος θέλει, μπορεί να είναι μαζί μας για να γιγαντώσουμε το εγχείρημα γρηγορότερα και πιο δυναμικά” είναι το μήνυμα που στέλνει η ΠΑΕ ΟΦΗ , παρακολουθώντας διακριτικά όλες τις εξελίξεις χωρίς διάθεση να παρέμβει όμως.
 
Ανεξάρτητα από την αγωνιστική εξέλιξη της ομάδας ο σχεδιασμός που υπάρχει για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων της ομάδας δε σταματάει και αναπτύσσεται σε όλους τους τομείς.