Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ήττα για τον Ηρόδοτο από την Καλαμάτα με παράπονα για την διαιτησία (1-2)

Την ήττα με 1-2 γνώρισε την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο της Αλικαρνασσού ο Ηρόδοτος από την Καλαμάτα στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής στο Νότιο Όμιλο της Super League 2. 

Η Καλαμάτα ήταν καλύτερη από τον Ηρόδοτο στο πρώτο μέρος και αφού απείλησε στο 15΄με σουτ του Ρόβα που έδιωξε εντυπωσιακά ο Γκόλοβιτς , αλλά στο 21΄έκανε το 0-1 όταν η κεφαλιά του Ρόβα βρήκε και στον Ντούμπια άλλαξε πορεία ξεγέλασε τον τερματοφύλακα του Ηροδότου και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 28΄ο Ηρόδοτος που είχε αρκετά παράπονα από την διαιτησία του σημερινού ματς διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι που δεν του δόθηκε για χέρι αμυντικού της Καλαμάτας, ενώ στο 30΄και πάλι υπήρξαν φωνές από τους γηπεδούχους για πέναλτι για ανατροπή του Λεβίκανιν μέσα στην περιοχή.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με την Καλαμάτα να έχει μια σημαντική ευκαιρία στο 42΄σε φάουλ του Τάτου και κεφαλιά του Πασά που πέρασε μόλις άουτ, ενώ υπήρξε άλλη μια περίπτωση που ζήτησε πέναλτι στο 43΄ο Ηρόδοτος σε χέρι αμυντικού της Καλαμάτας μετά από σέντρα του Έλιο.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Ηρόδοτος κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα όταν στο 46 ο Ντότη ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Ασίγκμπα ο διαιτητής έδωσε αυτή την φορά την παράβαση και ο Λεβιτσάνιν εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Το γκολ αυτό έδωσε άλλον αέρα στους παίκτες του Ηροδότου που στο 68΄έφτασαν μια ανάσα από την πλήρη ανατροπή όμως ο Ταϊρης είπε όχι και απέκρουσε πολύ δύσκολα το δυνατό σουτ του Έλιο.

Το ματς έδειχνε ότι πηγαίνει προς την ισοπαλία αλλά ο έμπειρος σέντερ φορ της Καλαμάτας ο Ρόβας είχε άλλη άποψη και στο 82΄με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-2 για την Καλαμάτα.

Ηρόδοτος (Φυντάνης): Γκόλοβιτς, Γρηγορόπουλος (46′ Μπακούτσης), Ντουμπιά, Πιτσόλης, Τζούνιορ Έλιο, Φερνάντεζ (74′ Ματσούκας), Λεβιτσάνιν, Μασάδο, Ντότης, Φράτροβιτς, Μάρκοβιτς.

Καλαμάτα (Γκεοργκιόσκι): Ταΐρης, Μόζερ (62′ Μπουλάρι), Ασίγκμπα, Μπαξεβάνος, Λιποράσε (85′ Κωνσταντινόπουλος), Παπατόλιος, Καραγκούνης, Τάτος (74′ Μαρκόφσκι), Βασιλόγιαννης, Πασάς (74′ Αρναρέλλης), Ρόβας.