Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιούχτας: Ψάχνει θετικό αποτέλεσμα στη Ρόδο για να μείνει πάνω από τη ζώνη

Mε στόχο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού ο Γιούχτας αντιμετωπίζει σήμερα στις 4μ.μ στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου τον Διαγόρα στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των Play Outs του Νοτίου Ομίλου της Super League 2. 

H oμάδα του Κ. Ανυφαντάκη προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού Β΄που έφερε την ομάδα των Αρχανών πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και στο +2 από τους αντιπάλους της και κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα των Play Outs τον Διαγόρα θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα για να πλησιάσει ακόμη πιο κοντά στο στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Το θετικό για τον προπονητή του Γιούχτα είναι ότι τα προβλήματα στην ομάδα έχουν μειωθεί στο ελάχιστο καθώς μόνο ο Φαζός που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του και ο ανέτοιμος Γιουσέφ βρίσκονται εκτός αποστολής.

Αναλυτικά οι παίκτες που έχει στη διάθεση του ο Κ. Ανυφαντάκης για το σημερινό παιχνίδι είναι οι: Πρινιωτάκης, Κόλλιας, Μπουρσέλης, Κόλα, Θεοδωράκης, Τσίρης, Κορνιλάκης, Τζανής, Πολυχρόνης, Δασκαλάκης, Bruce, Κίσσας, Μπουτσάκης, Λώλης, Νοικοκυράκης, Κωστανάσιος, Βρεττός, Αλεξόπουλος, Ορφανουδάκης, Ροβίθης.

To πρόγραμμα 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές για την 5η αγωνιστική των Play Outs στο Νότιο Όμιλο της Super League 2: 

Δευτέρα 15 Απριλίου

Ολυμπιακός Β – Παναθηναϊκός Β (16.00 Action 24, Ρέντη)
Διαιτητής: Κουκουράκης (Χανίων)
Βοηθοί: Ισακοβίδης (Λακωνίας), Βλαχάκης (Ρεθύμνου)

Διαγόρας – Γιούχτας (16.00 sl2.muvi.com, Ρόδου)
Διαιτητής: Ρούτσης (Κορίνθου)
Βοηθοί: Μπαλιάκας (Κοζάνης), Γεωργακόπουλος (Πειραιά)

Παναχαϊκή – Αιγάλεω (16.00 sl2.muvi.com, Αγυιάς)
Διαιτητής: Ρεντίφης (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Καλαμπόκης (Αιτ/νίας), Βισκαδούρος (Ηρακλείου)