Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η απάντηση της Κατερίνας Τσαντηράκη στην ανακοίνωση του Σωματείου φίλων Ηροδότου!

Διαβάστε την απάντηση της προέδρου της ΠΑΕ Ηρόδοτος Κατερίνας Τσαντηράκη στην ανακοίνωση του Σωματείου φίλων Ηροδότου εις μνήμη «Αντώνη Καργιωτάκη»!

Σωματείο φίλων Ηροδότου εις μνήμη Αντώνη Καργιωτάκη: “Απαιτούμε εξηγήσεις από την ΠΑΕ – Τι μέλλει γενέσθαι με την αγαπημένη μας ομάδα!”

Την Παρασκευή το Σωματείο φίλων Ηροδότου εις μνήμη «Αντώνη Καργιωτάκη» εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητάει εξηγήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι με την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, ενώ παράλληλα ο Ερασιτέχνης Ηρόδοτος στην δική του ανακοίνωση τόνισε ότι δεν μπορεί να δώσει αυτός απάντηση στους φιλάθλους

«Οσο για θέματα που αφορούν την ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ και απασχολούν τους αγαπημένους μας φιλάθλους η διοίκηση του Ερασιτέχνη δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις εφόσον όπως όλοι γνωρίζουν ,δεν είχε συμμετοχή στην διοικητική σύνθεση τής ΠΑΕ . Απαντήσεις μπορούν να δώσουν μονο τα εμπλεκόμενα μέλη που διετέλεσαν στην διοίκηση της ΠΑΕ και αυτοί μόνο μπορούν να ενημερώσουν τους αγαπημένους μας φιλάθλους».

Ερασιτέχνης Ηρόδοτος: Nομικές ενέργειες για την επόμενη ημέρα και κάλεσμα σε όλους

Έτσι λοιπόν η κ. Τσαντηράκη τόνισε ότι θα συγκαλέσουν Γ.Σ. όπου θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα στον φίλαθλο κόσμο του Ηροδότου!

Αναλυτικά:

«Στην λογική απαίτηση των φίλων Ηροδότου εγώ σαν πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρόδοτος αλλά και τα μέλη ΔΣ έχουμε ούτως η άλλως σκοπό να συγκαλέσουμε ΓΣ και εκεί θα απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματα και τις απορίες που έχει ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας».