Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η δήλωση του Μηνά Πίτσου για την αναμέτρηση με τον Ανθεστίωνα

Διαβάστε στο Primesport.gr την δήλωση του Μηνά Πίτσου για την Κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Θραψανού. 

Δήλωση παραχώρησε ο Μηνάς Πίτσος στην επίσημη σελίδα της ομάδας για την αναμέτρηση κόντρα στον  Ανθεστίωνα στο Ατσαλένιο, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.
 
Αναλυτικά η τοποθέτηση του προπονητή του ΠΟΑ 
 
“Αρχικά πρέπει να κρατήσουμε και τα καλά από το παιχνίδι με την Μινωική, παρόλο που ήταν δύσκολο παιχνίδι κάτι που είχαμε πει όλη την εβδομάδα. Θα υπάρξουν και τέτοια ματς όταν κάνεις πρωταθλητισμό, που μέχρι να υπάρξει το πρώτο – δεύτερο γκολ θα δυσκολεύεσαι.
Σίγουρα το παιχνίδι της Κυριακής είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Είναι με αντίπαλο μια πάρα πολύ καλή ομάδα που δείχνει ότι έχει πρωταγωνιστικούς στόχους. Πιστεύω θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ματς, θα γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο της πορείας των δύο ομάδων.
Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί και καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για άλλη μια Κυριακή και να τον ευχαριστήσουμε.
Ξέρουμε ότι μέσα στο Ατσαλένιο είμαστε πολύ δυνατοί, ξέρουμε τον ρυθμό που βγάζουμε σαν ομάδα, πιστεύω θα κρατήσουμε αυτούς τους ρυθμούς και θα αφήσουμε πίσω ειδικά το πρώτο ημίχρονο του προηγούμενου ματς.
Τα παιδιά έχουν συνειδητοποιήσει όλη την εβδομάδα ότι πρέπει να κρατήσουμε ψηλά τους αγωνιστικούς ρυθμούς, πρέπει τα στάνταρ και η απόδοση των παικτών να είναι σε υψηλά επίπεδα και να τα κρατήσουμε εκεί, έτσι ώστε να κλείσει ένας κύκλος πριν τις γιορτές και να είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι από την πορεία της ομάδας.
Καταλήγοντας, για το αυριανό ματς πιστεύω είναι ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο και αυτό θα ευχαριστήσει και τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο”.