Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θα δούμε άλλο… και πιο δυνατό ΠΟΑ στον δεύτερο γύρο!

Ο πρώτο γύρος του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ ολοκληρώθηκε με τον ΠΟΑ να βρίσκεται στην πρώτη θέση και αήττητος.

Στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος η ομάδα του Ατσαλένιου είχε να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα τραυματισμών βασικών παικτών της. Όπως για παράδειγμα του Φώτη Καϊμακαμούδη, ο οποίος τραυματίστηκε στις πρώτες αγωνιστικές καθώς και του Κερμενίδη ο οποίος έλειψε σε αρκετά παιχνίδια.

Όλο αυτό το διάστημα σήκωσαν το βάρος της φανέλας του βασικού πολλοί νεαροί παίκτες του συλλόγου, οι οποίοι αντεπεξήλθαν. Πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής και έβγαλαν ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους της ομάδας αλλά και τον προπονητή Μηνά Πίτσο, ο οποίος έδειξε πίστη στις ικανότητες και το ταλέντο τους. 

Στον δεύτερο γύρο ο ΠΟΑ αναμένεται να παρουσιαστεί πιο δυνατός, έχοντας διαθέσιμο τον Καϊμακαμούδη ο οποίος δείχνει να βρίσκει τον καλό του εαυτό πετυχαίνοντας αρκετά και σημαντικά γκολ. Οι μεταγραφές των Κεφαλούκου και Αρμόα (Αργεντίνος μεσοεπιθετικός) προσφέρουν περισσότερες λύσεις στο ρόστερ της ομάδας. Στόχος του ΠΟΑ ήταν και παραμένει η κατάκτηση της 1ης θέσης στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ και εφόσον το καταφέρει να προετοιμαστεί κατάλληλα για τα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών, έτσι ώστε να πετύχει και την άνοδο στην Γ’ Εθνική