Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σπ. Παπασπύρος: Ο box to box μέσος που έψαχνε από πέρυσι ο ΠΟΑ!

Στο πρόσωπο του Σπύρου Παπασπύρου, ο ΠΟΑ έχει βρει ένα παίκτη ο οποίος βοηθά τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά την ομάδα του Ατσαλένιου και που δυστυχώς για εκείνον δεν διέθετε πέρυσι.

Έχοντας αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, ο Σπύρος Παπασπύρος αποτελεί το βαρόμετρο στη μεσαία γραμμή του ΠΟΑ και ένα παίκτη από τον οποίο περιμένουν πολλά οι “πράσινοι”, για αυτόν τον λόγο αποκτήθηκε άλλωστε.

Στις πρώτες πέντε αγωνιστικές της Α1 ΕΠΣΗ, ο Σπύρος Παπασπύρος με το χθεσινό (13/11) γκολ απέναντι στον ΠΑΟΚ, το οποίο ήταν και νικητήριο για την ομάδα του στο ντέρμπι, έφτασε τα τέσσερα στο πρωτάθλημα και προπορεύεται στον πίνακα των σκόρερ, πιάνοντας τον Κουράκη στην κορυφή.

Η επαφή που έχει με τα δίχτυα ο μέσος του ΠΟΑ, είναι συχνή, αφού σκόραρε τόσο στην πρεμιέρα με τον Ρούβα στη Γέργερη, όσο και στο παιχνίδι με τις Ασίτες, στο οποίο μάλιστα βρήκε δύο φορές τον δρόμο προς αυτά.

Ένας τέτοιος παίκτης έλειπε σίγουρα από το περσινό ρόστερ του ΠΟΑ, δηλαδή ένας box to box μέσος, που μπορεί να προσφέρει τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, καταπίνοντας πολλά χιλιόμετρα σε κάθε ματς και πατώντας την περιοχή του αντιπάλου, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Το γεγονός βέβαια ότι πετυχαίνει εντυπωσιακά τέρματα, δίνει περισσότερη αίγλη στις εμφανίσεις του, ενώ χθες στο Ατσαλένιο σημείωσε ένα κρίσιμο γκολ, το οποίο όπως αποδείχθηκε ήταν αρκετό για να ανεβάσει ξανά την ομάδα του στην κορυφή της βαθμολογίας.