Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στοίχημα: Με τα γκολ στο “Γ. Καραϊσκάκης” – Στήριξη σε Άγιαξ & Μπέτις για το 8.41!

Ώρα Europa και Conference League σε απόδοση 8.41

Η Χθεσινή ημέρα δυστυχώς δεν πήγε όπως την Τρίτη καθώς παρ’ ότι ο ΠΑΟΚ έχασε κάποιες καλές στιγμές με κορυφαία το δοκάρι στις καθυστερήσεις δεν βρήκε γκολ ώστε να επαληθευθεί το γκολ, ενώ και η Μπάγερν ήταν πάρα πολύ κακή με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα από την Λάτσιο.

Τέλος η Παρί έκανε την δουλειά της και διαμόρφωσε το… κακό 1/3 και πάμε παρακάτω.

Το σημερινό πρόγραμμα έχει Ολυμπιακό στην Ευρώπη και επιστροφή με play-off για Europa και Conferce League.

Η τριάδα που επιλέξαμε για σήμερα έχει απόδοση 8.41.

Αναλυτικά οι προτάσεις μας παρακάτω:

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 19:45

Επιστροφή κόσμου στο “Γ. Καραϊσκάκης” με την Ευρωπαϊκή επιστροφή των Ερυθρόλευκων κόντρα στην Φερεντσβάρος για τα play-off του Conference League.

Σίγουρα στα συν για τους γηπεδούχους είναι και το ντεμπούτο του νέου τεχνικού τους αλλά σίγουρα και εκείνος θα χρειαστεί τον χρόνο προσαρμογής.

Από την άλλη οι Ούγγροι είναι πολύ επικίνδυνοι στο δικό τους επιθετικό κομμάτι και πιστεύουμε ότι θα δημιουργήσουν απειλές στην εστία του Πασχαλάκη.

Κόσμος και προπονητής πιστεύουμε ότι θα δώσουν δυναμική στον Ολυμπιακό και με την λογική ότι και οι φιλοξενούμενοι θα σκοράρουν πάμε με το goal/goal σε απόδοση 1.80 στην bet365

Άγιαξ – Μπόντο Γκλίμτ 22:00

Ο Άγιαξ συνεχίζει στο Conference League καθώς άφησε την ΑΕΚ εκτός συνέχειας στην Ευρώπη την τελευταία αγωνιστική.

Σίγουρα με τον Φαν’ τ Σχιπ στον πάγκο οι Ολλανδοί έχουν ανέβει επίπεδο, έχουν επιστρέψει στις νίκες εδώ και καιρό και παράγουν πολύ όμορφο, επιθετικό ποδόσφαιρο, όπως είχαμε συνηθίσει άλλωστε στον Άγιαξ να το κάνει από παλιά στα παιχνίδια του.

Από την πλευρά της η Μπόντο Γκλίμτ είναι μία πολύ απειλητικά επιθετικά ομάδα, που αν δεν την προσέξεις μπορεί να σου κάνει μεγάλη ζημιά.

Σε αυτό το ζευγάρι βέβαια το φαβορί είναι ο πιο έμπειρος και ποιοτικός Άγιαξ καθώς παίζει και στην έδρα του, όμως μοιάζει δύσκολο να κρατήσει το μηδέν πίσω.

Η επιλογής μας είναι ο άσσος σε συνδυασμό με το goal/goal σε απόδοση 2.50 στην bet365.

Μπέτις – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 22:00

Η Μπέτις φιλοξενεί την ομάδα από την Κροατία ως το μεγάλο φαβορί καθώς είναι ποιοτικά πολύ ανώτερη, όπως είναι λογικό, όταν βλέπει μία Ισπανική ομάδα κόντρα σε μία ομάδα από την Κροατία.

Τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει σιγά σιγά να επανέρχεται στις νίκες έχοντας τρεις στα τελευταία πέντε με μοναδική της ήττα το ματς με την Μπαρτσελόνα.

Περιμένουμε να επικρατήσει εύκολα ή δύσκολα απέναντι στους Κροάτες που δεν τα πάνε και τόσο καλά στην χώρα τους όντας τρίτοι στην βαθμολογία.

Πάμε στον άσσο αλλά επειδή θέλουμε να ανεβάσουμε την απόδοση θα τον συνδυάσουμε με το over 1.5 καθώς πολύ δύσκολα θα λήξει με σκορ 1-0 και η απόδοση φτάνει στο 1.86 στην bet365.

Πάμε να δούμε πως θα κυλήσει η σημερινή ημέρα στοιχηματικά παίζουμε μονά, δυάδες και κάτι ψηλά στην τριάδα κλασσικά και καλή επιτυχία σε όλους!