Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Restart» με Κατσαβούνη για τον Εργοτέλη, 1-0 την Βόνη!

Νικηφόρα πρεμιέρα για τον Εργοτέλη στην Α1 ΕΠΣΗ, με τους «κιτρινόμαυρους» να επικρατούν με δυσκολία της Βόνης στο Μαρτινέγκο με 1-0!

Το ματς ξεκίνησε με τον Εργοτέλη να έχει την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, αλλά το σουτ του Σκούρα απέκρουσε ο Δροσατάκης, ενώ η Βόνη με την συμπλήρωση 15 λεπτών είχε πολύ σημαντική ευκαιρία, με την κεφαλιά του Μυρωδιά να περνάει μόλις άουτ.

Στο 23ο λεπτό οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, με τον Κατσαβούνη να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Σκούρα και να κάνει το 1-0, σημειώνοντας το πρώτο γκολ του Εργοτέλη στην «νέα εποχή» του ιστορικού συλλόγου!

Η Βόνη προσπάθησε να ανακάμψει, αλλά ο Εργοτέλης ήταν εκείνος που είχε τις καλύτερες στιγμές μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους, με τον Κατσαβούνη στο 37’ και τον Πάπα στο 42’, να μην καταφέρουν να νικήσουν τον κίπερ της Βόνης.

Στην επανάληψη, η Βόνη ξεκίνησε δυνατά με τον Παπακώστα να χάνει απίστευτη ευκαιρία σε κενή εστία, ενώ για τους γηπεδούχους ο Σκούρας πέντε λεπτά μετά, έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι της Βόνης.

Συνέχισε στο ίδιο μοτίβο ο Εργοτέλης, με Σκούρα και Σταυρακάκη να στέλνουν την μπάλα πάνω από το οριζόντιο υπό καλές προϋποθέσεις, ενώ η Βόνη διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι πάνω στον Παπακώστα στο 61’, με τον ρέφερι να διαφωνεί.

Επόμενη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 80’, με το γκολ του Σκούρα να ακυρώνεται λόγω οφσάιντ ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν άλλαξε κάτι, με το τέλος στο ματς να αναδεικνύει τον Εργοτέλη νικητή, ο οποίος ξεκινάει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στην Α1 ΕΠΣΗ! 

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης (Γιώργος Βλατάς): Χαλκιαδάκης, Μαυροειδής (58’ λ.τ Περσκεφά), Τβαούρι (66’ Μερκουλίδης), Τσέρος, Χότζα, Ντάγια, Κατσαβούνης (66’ Σαμπροβαλάκης), Πάπα, Σκούρα, Κουτάντος, Σφακιανάκης (71’ Σπανάκης)

Βόνη (Απόστολος Παπακώστας): Δροσατάκης, Γελαδάς, Μυρωδιάς, Κουκάκης, Παπακώστας, Καλαϊτζάκης (46’ Τσουγκράνης), Ζερβάκης, Βλάχος (25’ Παπαγγελής), Σωμαράκης, Σταυρακάκης