Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χανιά: Θέλουν πρεμιέρα με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα κόντρα στην δυνατή Καλαμάτα

Τα Χανιά ρίχνονται σήμερα στη μάχη του πρωταθλήματος της Super League 2 αντιμετωπίζοντας στις 12 το μεσημέρι (ΣΚΑΪ) την Καλαμάτα στο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής του Β΄Ομίλου. 

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού απέναντι θεωρητικά πάντα μιλώντας σε μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση του ομίλου θέλει να αποδείξει από την αρχή ότι και αυτή θα παίξει και φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία διεκδικώντας μέχρι τέλους τις πιθανότητες της για τον τίτλο. 

Οι 21 παίκτες που έχει επιλέξει ο Δ. Σπανός στην αποστολή για το σημερινό ματς είναι οι: Πενταράκης, Καλογεράκης, Σαφαρίκας, Προβυδάκης, Μπορταγκαράι, Γκμπενιόν, Γκοράνοφ, Στεπίνσκι, Αρτουντουάγκα, Λεμονής, Τσέλιος, Κυριακίδης, Μουνάφο, Λιάτσος, Βόρφι, Παχής, Πρεβεζιάνος, Κόλα, Μανουσάκης, Πινακάς, Μάλτσι

To πρόγραμμα 

Σήμερα για την 1η αγωνιστική του Β΄Ομίλου της Super League 2 εκτός από την αναμέτρηση των Χανίων με την Καλαμάτα θα διεξαχθούν ακόμη δύο παιχνίδια με την Ηλιούπολη να υποδέχεται το Αιγάλεω και τον νεοφώτιστο Παναργειακό να φιλοξενεί την Κηφισιά. 

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα και οι διαιτητές : 

Χανιά-Καλαμάτα (12:00- ΣΚΑΪ)
Διαιτητής: Νταουλας (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Πάγκαλος, Φραγκιαδάκης (Λασιθίου)

Ηλιούπολη-Αιγάλεω
Διαιτητής: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών)
Βοηθοί: Αραβίδης, Μητροφάνης (Αθηνών)

Παναργειακός-Κηφισιά
Διαιτητής: Στεργιώτης (Αθηνών)
Βοηθοί: Κλεπετσανης (Κορίνθου), Παύλος (Δυτ. Αττικής)