Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μοχός – ΑΟΤ 0-1: Η γκολάρα του Μεταξάκη ήταν αρκετή για να τον στείλει στην κορυφή!

Τη νίκη με 0-1 που τον έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Ηρόδοτο πανηγύρισε ο ΑΟΤ, επικρατώντας  του Μοχού εκτός έδρας.

Ένα γκολ και μάλιστα υπέροχο από τον Μεταξάκη ήταν αρκετό για τον ΑΟΤ να πάρει τη νίκη κόντρα στον Μοχό, που τον έφερε συγκάτοικο στην κορυφή της βαθμολογίας της Α1 ΕΠΣΗ με τον Ηρόδοτο, με τις δύο ομάδες να έχουν το απόλυτο έπειτα από οκτώ αγώνες πρωταθλήματος.

Ο ΑΟΤ ευτύχησε να προηγηθεί στο ματς στο 18ο λεπτό με τον Νίκο Μεταξάκη να πετυχαίνει ένας σπάνιας ομορφιάς γκολ για το 0-1 με ανάποδο ψαλίδι μετά από σέντρα του Κουρουθιανάκη.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε εξ ολοκλήρου στην ομάδα του Τυμπακίου, που είχε πολλές φάσεις προς την εστία του Μουτζούρη, όμως οι Παπανδρέου, Χαϊντίνι, Μεταξάκης και Παραθύρας δεν βρήκαν στόχο στις προσπάθειες τους.

Στο δεύτερο μέρος ο Μοχός κάπως ισορρόπησε στο ματς, απείλησε με τους Ποντίκαλη και Καουκάκη να σουτάρουν, ωστόσο στο 75′ έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Γκαρή, κάτι που βοήθησε τον ΑΟΤ να φτάσει πιο εύκολα στη νίκη.

Όμως οι γηπεδούχοι αν και με παίκτη λιγότερο, είχαν την ευκαιρία και μάλιστα μεγάλη για να ισοφαρίσουν στα τελευταία λεπτά, με τον Φραγκάκη που είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή να αστοχεί από πολύ κοντινή απόσταση στο 80′.

Ο ΑΟΤ που έπαιξε με την… φωτιά είδε τις προσπάθειες των Παπανδρέου και Κουρουθιανάκη να μην μετουσιώνονται σε κάποιο γκολ, ωστόσο παρόλη την νευρικότητα  που υπήρξε στα τελευταία λεπτά, δεν πήγε κάτι… στραβά, με αποτέλεσμα να πανηγυρίσει τη νίκη με 0-1 στον Μοχό.

Μοχός (Αντώνης Λεκάκης): Μουτζούρης, Τσιμινικάκης, Καρβελάς, Γκαρής, Βαρδάκης, Κεφάκης (66′ Φραγκάκης), Τσιμινικάκης Ι., Σούρσος, Διαμαντάκης, Ποντίκαλης, Καουκάκης

ΑΟΤ (Νικόλας Σουτζής): Βλαχάκης, Γερακιός, Στεφανάκης, Κουρουθιανάκης, Μεϊρέλες, Χαϊντίνι (75′ Φραγκιαδουλάκης), Παπανδρέου (87′ Γρηγοράκης), Μεταξάκης, Λούσι, Παραθύρας, Σαβουϊδάκης