Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στοίχημα: Στο Europa League το ενδιαφέρον – Ολυμπιακός & Λεβερκούζεν για το 20άρι!

Ψάχνουμε συνδυασμό επικρατήσεων και γκολ για το 20άρι ταμείο σήμερα, Πέμπτη (9/11) από το Europa League

Νέα ημέρα ξημέρωσε και αφήνουμε πίσω την χθεσινή περίεργη στοιχηματική βραδιά και κοιτάμε μπροστά με μία νέα Ευρωπαϊκή διοργάνωση στο προσκήνιο αυτή την φορά, το Europa League.

Βέβαια κάθε φορά θα κάνουμε και ένα μίνι απολογισμό της προηγούμενης ημέρας γι’ αυτό θα δούμε τι έγινε χθες σε λίγα λόγια στην αρχή αυτού του άρθρου πριν μπούμε στο… ζουμί των προτάσεων για σήμερα.

1/3 ήταν ο χθεσινός απολογισμός, λοιπόν, καθώς στο Μόναχο όλα πήγαν όπως τα περιμέναμε με τους Κέιν και Ικάρντι να έχουν σουτ στο στόχο από το ημίχρονο και την Μπάγερν έστω και δύσκολα να κερδίζει στο τέλος με 2-1 και να πληρώνει το 2.10 του συνδυαστικού, που είχαμε προτείνει.

Στο Λονδίνο από την άλλη η Άρσεναλ κέρδισε το παιχνίδι πολύ εύκολα, όμως ο Εν Νεσίρι δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο, όπως και όλη η ομάδα του και έτσι δεν επαλήθευσε το ένα σουτ στο τέρμα που ψάχναμε.

Τέλος στην Ολλανδία μπορεί η Αϊντχόφεν να προηγήθηκε στο πρώτο μέρος αλλά ούτε εκείνη ούτε η Λανς σκόραραν ξανά και έτσι δεν ήρθε το g/g & over 2.5 που ήταν η πρόταση μας.

Όπως είπαμε όμως αυτά μένουν στο χθες και κοιτάμε σήμερα το Europa και θα ασχοληθούμε με τον όμιλο του Ολυμπιακού καθώς και την Λεβερκούζεν για να κυνηγήσουμε αυτή την φορά απόδοση διπλάσια από την χθεσινή, λίγο πάνω από το 20!

Πάμε να δούμε αναλυτικά το τι θα παίξουμε σήμερα, Πέμπτη (9/11):

Πρώτο παιχνίδι ενασχόλησης μας θα είναι το Γουέστ Χαμ – Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ τους ήταν ο κυρίαρχος και έφτασε στη νίκη στην έδρα του, όμως από τότε έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα συν ότι οι Λονδρέζοι στην έδρα τους αναμένεται να είναι αρκετά πιο δυνατοί και να παρουσιάσουν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο.

Η ψυχολογία στον Ολυμπιακό δεν είναι καθόλου καλή μετά την εντός έδρας τεσσάρα από τον ΠΑΟΚ και θα ψάξουν την υπέρβαση στην Αγγλία με αρκετή πίεση στις πλάτες τους.

Αυτό πιστεύουμε ότι θα το εκμεταλλευτούν οι Άγγλοι και θα φτάσουν στην επικράτηση ως καλύτερη ποιοτικά ομάδα άλλωστε, όμως επειδή δεν φημίζονται για την αμυντική τους σταθερότητα και διότι ο Ολυμπιακός βρίσκει γκολ γενικότερα ακόμη και στις δύσκολες βραδιές του θα πάμε με τον 1 σε συνδυασμό με το goal/goal σε απόδοση 2.87!

 

Δεύτερο παιχνίδι που θα ασχοληθούμε την σημερινή ημέρα είναι το έτερο του ομίλου του Ολυμπιακού, το Φράιμπουργκ – Μπάτσκα Τόπολα.

Σε αυτή την αναμέτρηση υπάρχει ένα ακλόνητο φαβορί, οι Γερμανοί και μία ομάδα που μπορεί να είναι πρωτάρα και να μην έχει την ίδια δυναμική με τις υπόλοιπες, όμως παλεύει τα παιχνίδια της και σκοράρει.

Η Φράιμπουργκ δεν κρατάει με τίποτα το μηδέν πίσω σε όλες τις διοργανώσεις αλλά δεν προβλέπεται να έχει πρόβλημα στο θέμα νίκη σήμερα.

Έτσι πάμε με τον 1 και εδώ σε συνδυασμό με το goa/goal σε απόδοση 2.80!

 

Το τελευταίο παιχνίδι που μας τράβηξε την προσοχή για σήμερα είναι το Καραμπάγκ – Λεβερκούζεν.

Τι να πει κανείς για την ομάδα του Τσάβι Αλόνσο; Όπου και να παίξει θα σκοράρει κατά ριπάς, θα είναι εντυπωσιακή και στο τέλος θα παίρνει αυτό που θέλει!

Δεν υπάρχει κάτι μεμπτό για τους Γερμανούς που φέτος μοιάζει να είναι η χρονιά τους!

Από την άλλη οι Αζέροι δεν είναι μία αμελητέα ποσότητα γιατί παλεύουν τα παιχνίδια τους και έχουν την εμπειρία σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για να μην πέσουν αμαχητί, ειδικά στην έδρα τους.

Όπως και στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα της Λεβερκούζεν έτσι και τώρα θεωρούμε ότι οι Γερμανοί θα περάσουν αέρα εκ νέου αλλά ένα γκολ μπορούν να το βρουν οι γηπεδούχοι και να πληρώσουν το πολύ καλό 2 σε συνδυασμό με το goal/goal στο 2.60

 

Αυτές ήταν οι στοιχηματικές μας προτάσεις για σήμερα με συνολική απόδοση 20.93, επιλέγετε όποιο συνδυασμό σας αρέσει και καλή διασκέδαση με τα σημερινά παιχνίδια του Europa καθώς και του Conferce League και μην ξεχνάμε να ευχηθούμε στις Ελληνικές ομάδες καλή επιτυχία, ανεξαρτήτως στοιχημάτων, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε καλύτερο Ευρωπαϊκό μέλλον ως χώρα.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να έχουν αλλάξει καθώς μεταβάλλονται διαρκώς και η στοιχηματική εταιρία από την οποία τις έχουμε επιλέξει είναι η bet365.